Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă o ciorbă de burtă și o porție de sarmale la restaurantul lui Mircea Dinescu din Centrul Vechi al Capitalei. Se lasă cu buzunare goale

Cât costă o ciorbă de burtă și o porție de sarmale la restaurantul lui Mircea Dinescu din Centrul Vechi al Capitalei. Se lasă cu buzunare goale

Mulți români l-au urmărit pe Mircea Dinescu gătind la TV, așa că din ce în ce mai mulți vor să ajungă la restaurantul pe care poetul l-a deschis în Centrul Vechi al Capitalei. Dar e bine de știut că cei care vor să își satisfacă orice curiozitate din meniu, trebuie să vină cu portofelele bine “încărcate”. Iat[ cât costă o ciorbă de burtă și o porție de sarmale la restaurantul lui Mircea Dinescu.

Mircea Dinescu se mândrește cu unul dintre cele mai apreciate restaurante din București, care se bucură de un meniu românesc cu totul surprinzător. De la mici delicatese, la tradiționala ciorbă de burtă și chiar sarmale fierte în vin.

La restaurantul lui Mircea Dinescu, meniu preparat doar cu ingrediente locale

Însă și prețurile sunt pe măsura gustului unic al preparatelor de care se pot bucura cei care îndrăznesc să treacă pragul restaurantului lui Dinescu.

”Lacrimi și Sfinți este un restaurant românesc atipic cu o bucătărie modernă/contemporană. Rețete vechi de 100 de ani sunt reinterpretate și reașezate, arome pierdute, arome inventate, toate la un loc.”, se recomandă restaurantul celor interesați, pe pagina de internet a locației.

“Mircea Dinescu redescoperă și reinventează în bucătăria de la Lacrimi și Sfinți mai mult decât mâncăruri și preparate, redescoperă și reinventează o cultură culinară autohtonă aproape pierdută sau, în cel mai bun caz, ignorată de peste un secol.

Orice produs din meniu este preparat doar cu ingrediente locale, organice: peștele este de captură, păsările sunt de curte, porcii și vițeii vin din ferme individuale mici.”, mai explică reprezentanții locației.

Cât costă o ciorbă de burtă și sarmalele la restaurantul lui Mircea Dinescu din Centrul Vechi

“Poet, personalitate publică și Sfântul din bucătăria de la Lacrimi și Sfinți. Mircea Dinescu gătește, face rețetele, merge în piață, vorbește cu oaspeții restaurantului și gustă cu poftă din orice iese pe nișa bucătăriei – el este bucătăria Lacrimi și Sfinți.”, se arată pe site-ul restaurantului celebru.

Pe blogurile de specialitate se spune că ai nevoie de cel puțin două zile pentru a putea rezerva o masă la prânz la restaurantul Lacrimi și Sfinți.  Iar dacă prinzi ocazia, trebuie asigurată o sumă considerabilă în buzunar pentru a putea lua masa fără nicio grijă.

Pentru o ciobă de burtă, vei scoate din buzunar 28 de lei. Iar dacă te va tenta o porție de sărmale, mai trebuie să scoți din buzunar 56 de lei. Așadar, un total de 84 de lei pentru felul 1 și felul 2.

Iar prețul este fără a se mai lua în considerare băutura și, în caz în care mergeți însoțiți, mâncarea celeilate persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: