Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică din Eforie Nord. Cât a costat întreaga clădire, abia inaugurată

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică din Eforie Nord. Cât a costat întreaga clădire, abia inaugurată

GALERIE FOTO (4)

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, și-au inaugurat de puțin timp hotelul din stațiunea Eforie Nord. Iată ce investiție au făcut, ce cuprinde, cât costă acolo o noapte de cazare acolo, dar și ce facilități există.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică din Eforie Nord. Cât a costat întreaga clădire, abia inaugurată

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră”, spunea, în mediul online, Andreea Bănică despre proiectul imobiliar al ei și al soțului, Lucian Mitrea.

Iar munca lor se reflectă și în prețuri. Pentru un sejur de două nopți turiștii plătesc aproximativ 1000 de lei, pentru trei nopți, între 1600 – 2000 de lei, iar în funcție de numărul și mai mare de nopți de cazare sau de tipul camerei alese, prețul crește proporțional, a scris Replica.

Facilități sunt destule. Parcare privată gratuită, Internet wireless, camere pentru nefumători și altele. Hotelul e foarte aproape de plaja Eforie Nord și de băile de nămol de la Lacul Techirghiol.

„Unitățile de cazare au aer condiționat, chicinetă utilată complet, TV cu ecran plat și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Pentru confort sporit, proprietatea poate oferi lenjerie de pat și prosoape, la un cost suplimentar. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 35 km de cazare”, conform descrierii de pe Booking.com.

Sursa foto: Booking.com
Sursa foto: Booking.com

„Acest hotel de apartamente oferă acces la o terasă. Dacă doriți să descoperiți zona, puteți pescui în împrejurimi, iar Atmosphere by the Sea poate facilita închirierea de biciclete”.

Cuplurile apreciază în mod deosebit locația, pentru că i-au dat recenzii foarte bune.

Andreea Bănică și soțul au plătit pentru întreaga construcție suma de aproximativ 8 milioane de lei, dintre care 3.839.160,46 de lei au fost bani din contribuția Uniunii Europene, a scris Replica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Sursa foto: Booking.com
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: