Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă o rochie sau o pereche de blugi de la Oana Zăvoranu. Care este cel mai ieftin produs din colecția cu haine lansată de vedetă

Cât costă o rochie sau o pereche de blugi de la Oana Zăvoranu. Care este cel mai ieftin produs din colecția cu haine lansată de vedetă

GALERIE FOTO (4)

Oana Zăvoranu, cunoscută pentru contribuțiile sale în industria divertismentului românesc, a luat o nouă direcție în afaceri, lansând o colecție de haine care promite să aducă stil și eleganță în garderoba fiecăruia. Cu prețuri variind și opțiuni care acoperă o gamă largă de gusturi, vedeta oferă oportunitatea fanilor săi să se bucure de piese vestimentare de calitate, gândite și create personal de către ea. Iată detaliile!

Cât costă o rochie sau o pereche de blugi de la Oana Zăvoranu

În ciuda experiențelor anterioare, inclusiv o incursiune în industria medicală care nu s-a bucurat de succesul scontat, Oana Zăvoranu a decis să se reinventeze și să se lanseze în lumea modei. Prin intermediul unui magazin online dedicat, vedeta oferă o selecție de haine rafinate, realizate din materiale de cea mai bună calitate și cu atenție la detalii.

Care este cel mai ieftin produs din colecția cu haine lansată de vedetă

Colecția Oanei Zăvoranu acoperă un spectru larg de opțiuni de preț și produse. Vedeta a lansat trei linii distincte în cadrul magazinului său online. Prima linie, denumită „Urban Style”, cuprinde o varietate de produse, inclusiv diferite modele de blugi ce sunt disponibile la prețuri de 859 sau 898 de lei, alături de bluze și pantaloni de trening. În linia „Seduction”, se regăsesc rochiile, ce pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 660 și 730 de lei. Ultima linie vestimentară, „Glam”, prezintă o selecție diversă de costume din piele, iar prețul unui astfel de complet este de 1.898 de lei. Aceste detalii reflectă opțiunile variate și accesibile din colecția Oanei Zăvoranu, oferind clienților posibilitatea de a alege produse în concordanță cu preferințele și stilul personal.

„De zece ani mă tot rugați să îmi fac propria mea colecție de haine! Iat-o că a sosit! Port pe mine unul dintre item-irile mele preferate! Le veți găsi pe toate pe site!”, a declarat Oana Zăvoranu live pe Facebook, Instagram și TikTok, unde a făcut anunțul despre afacerea ei.

Oana Zăvoranu: „Știu sigur că fiecare o să se regăsească în una sau mai multe piese din colecție”

Într-un live pe rețelele sociale, Oana Zăvoranu a subliniat angajamentul ei față de calitate și bun gust în crearea colecției sale de haine. Ea a asigurat fanii că fiecare piesă din colecție este realizată cu atenție și că se va regăsi în ea stilul și talentul său în domeniul modei.

„Știu sigur că fiecare o să se regăsească în una sau mai multe piese din colecție, outfit-urile sunt de la o extremă la alta, așa cum sunt și eu, dar cu siguranță veți vedea că primează bunul meu gust și talentul meu la haine, că doar nu degeaba de ani buni de zile îmi spuneți să îmi scot o linie de haine, pentru că vă place stilul meu și cum mă îmbrac.

Vă pup tare și abia aștept să vă văd îmbrăcate, în sfârșit, în hainele mele, așa ca mine. Să aveți o săptămână productivă și plină de momente fericite!”, a spus Oana Zăvoranu.

Astfel, colecția Oanei Zăvoranu reprezintă o oportunitate pentru fani să se conecteze cu stilul și estetica vedetei prin intermediul hainelor. Cu prețuri accesibile și opțiuni variate, colecția promite să ofere fiecărui client posibilitatea de a găsi ceva pe gustul său.

 

Sursa foto: oanazavoranu.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: