Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cât costă o săptămână de vacanță la Băile Felix

Cât costă o săptămână de vacanță la Băile Felix

Cât costă o săptămână de vacanță la Băile Felix

Băile Felix sunt mereu o destinație de vacanță foarte bună, iar mulți își petrec aici Paștele sau Revelionul. Iată cât trebuie să plătești pentru o vacanță de o săptămână în această zonă.

Prețuri Băile Felix 2021. Cât costă un sejur

Stațiunea balneară Băile Felix este una foarte căutată, indiferent de anotimp, așa că mulți români sunt interesați să afle ce prețuri sunt oferite, mai ales că se apropie sărbătorile pascale și pot exista doritori ce vor să își petreacă aceste zile de sărbătoare în zonă.

Ofertele  încep de la 105 lei și pot urca până la suma de 871 de lei pentru o noapte. Dar cât trebuie să plătiți pentru un sejur de șapte zile? Redacția.ro vă informează!

Pentru o locație cu mic dejun și cină incluse, pentru șapte zile, un cuplu trebuie să plătească nu mai puțin de 4.776 de lei.

La un hotel cu mic-dejun inclus, doi adulți trebuie să dea suma de 3.060 de lei, pentru șase nopți.

O cameră dublă cu balcon, la un hotel aproape de centru, pentru șase nopți și doi adulți costă 2.540 de lei.

O altă ofertă arată că doi adulți pot plăti 1.980 de lei pentru șase nopți, la o pensiune cu mic-dejun inclus. Deci, trebuie să analizați foarte bine ofertele, pentru că se pot găsi și unele mult mai ieftine. Cele mai mici prețuri pentru Băile Felix în 2021, pentru șapte zile, încep de 600 de lei și depășesc chiar 4.000 de lei, în funcție de distanța fața de centru, de serviciile oferite și de tipul de cameră achiziționată.

Sărbătorile pascale la Băile Felix în 2021

Iată ce cuprinde un pachet pentru sărbătorile pascale la Băile Felix, în 2021.

„Pachetul cuprinde cazare cu demi-pensiune, un prânz festiv, o procedură de spa pe sejur pentru fiecare persoană şi accesul la facilităţile hotelului: Aquapark Felixarium. saunele din centrul Nelumbo. De anul acesta avem gratuitate la saunele din centrul GoldSpa”, a enumerat Gabriela Costea, din calitatea sa de reprezentantă unui hotel.

Ce preparate îi așteaptă pe românii ce merg la Băile Felix de Paște.

„În primul rând, preparatele noastre tradiţionale cu friptură de miel, cu ouă roşii, cu pască, cu cozonaci, cu supă de fazan şi, pe lângă preparatele tradiţionale o să mai servim specialităţi din curcan, din vânat, purcel la cuptor”, susţine Dan Găvruţă, bucătar-şef, pentru Pro tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: