Redactia.ro
Home » Știri » Cât te costă dacă vrei să îţi petreci Crăciunul sau Revelionul la noi în ţară. Cele mai bune destinaţii de sărbători

Cât te costă dacă vrei să îţi petreci Crăciunul sau Revelionul la noi în ţară. Cele mai bune destinaţii de sărbători

Crăciun și Revelion 2021

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar dacă vrei să ai parte de un Crăciun și un Revelion de poveste, ai face bine să te pregătești din timp pentru acestea și să îți faci rezervări în cele mai frumoase locuri. Iată unde îți poți petrece sărbătorile la final de 2020 și început de 2021!

Cele mai frumoase destinații de vacanță pentru Crăciun și Revelion

Ca de fiecare dată, prefera de români pentru sărbătorile de iarnă este tot România, fiind puțini cei care decid să plece în afară. Iată une poți merge dacă vrei să ai un Crăciun și un Revelion de poveste!

Maramureș

Este cu siguranță o destinație de vis, fie că este vorba despre vizită în mijlocul iernii sau vara. Colindătorii, tradițiile și mai ales mâncarea pot face din Maramureș o destinație ideală. Ceea ce v-ar putea face să vă răzgândiți sunt prețurile, pentru că aici un sejur de patru nopți pentru o singură persoană poate fi și de 3.800 de lei.

Brașov

Dacă despre Maramureș credeați că este scump, iată că un sejur în Poiana Brașov poate depăși suma de 1100 de euro pentru doar o persoană, pentru un pachet de patru nopți de Revelion.

Cât poți plăti ca să facă Revelionul sau Crăciunul într-un loc de poveste

De asemenea, la mare căutare sunt și stațiunile balneare sau pensiunile de pe Valea Prahovei.

„Staţiunile balneare precum Băile Felix, Călimăneşti-Căciulata şi Vatra Dornei, pensiunile din Bucovina şi staţiunile de pe Valea Prahovei sunt cele mai cumpărate, pentru multe hoteluri locurile fiind epuizate”, au explicat reprezentanții unei agenții de profil.

În Bran, un sejur pentru Revelion costă de la 1.700 de lei, în Bucovina cel puțin 2.400 de lei, în Moeciu costă 1.400 de lei, iar în Predeal prețurile încep de la 1.600 de lei, arată site-ul companiei familytravel.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: