Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă o schimbare de sex?

Cât costă o schimbare de sex?

Operația de schimbare de sex implică, de obicei, o serie de operații care se desfășoară pe parcursul mai multor luni sau ani. Pacienții pot alege să facă unele sau toate operațiile. Deci cât costă o schimbare de sex?

Ce costuri implică o schimbare de sex

Costul total tipic al unei tranziții include de obicei: cheltuielile suportate în anul dinaintea operației, în timpul căruia se recomandă terapia hormonală, consilierea și traiul cu normă întreagă ca sexul țintă; costul operației și al îngrijirii ulterioare; și costurile curente după operație, inclusiv terapia hormonală pe viață și vizitele continue la medic.

Ce trebuie să faci înaintea operației de sex

În anul dinaintea operației, consilierea poate costa între 50 și 200 de dolari pe ședință, iar pentru operație sunt necesare, de obicei, scrisori de la doi terapeuți; costul total al terapiei și al scrisorilor poate varia de la mai puțin de 1.000 de dolari la peste 5.000 de dolari pentru acel an. Iar terapia hormonală ar putea costa între 300 și 2.400 de dolari pentru un an, în funcție de ce hormoni sunt prescriși. TSRoadmap.com oferă o fișă financiară detaliată și estimări privind toate costurile tranziției și estimează că este tipic să se cheltuiască în total între 40.000 și 50.000 de dolari pentru o tranziție de nivel mediu, inclusiv intervenția chirurgicală.

Costul operației, până la 50.000 de dolari, fără proceduri pentru trăsăturile feței

Pentru pacienții care nu sunt acoperiți de o asigurare de sănătate, costul tipic al unei operații de schimbare de sex poate varia de la aproximativ 15.000 de dolari doar pentru reconstrucția organelor genitale, la aproximativ 25.000 de dolari pentru operații la nivelul organelor genitale și al pieptului, până la 50.000 de dolari sau mai mult pentru proceduri care includ operații pentru a face trăsăturile faciale mai masculine sau mai feminine. Prețurile depind, de obicei, de tehnicile utilizate – adesea sunt recomandate tehnici diferite în funcție de tipul de corp și de preferințele pacientului.

Printre exemplele de prețuri se numără The Philadelphia Center for Transgender Surgery, unde o operație de bază de la bărbat la femeie care include îndepărtarea testiculelor, operație genitală și mărirea sânilor ar costa puțin peste 30.000 de dolari, în timp ce pentru o operație de bază de la femeie la bărbat care include mastectomie, reducere areolară și operație genitală, ar costa între 12.000 și 25.000 de dolari în funcție de tipul de operație genitală ales. Deoarece medici diferiți oferă proceduri diferite, este important să verificați pentru a vedea exact ce se oferă la un anumit preț.

Operația de schimbare de sex, acoperită de unele planuri de asigurare de sănătate

Operația de schimbare de sex este acoperită de unele planuri de asigurare de sănătate, dar majoritatea au excluderi. Cu toate acestea, angajatorii pot alege să adauge la planurile lor de asigurări o acoperire pentru această operație; Goldman Sachs o oferă, la fel ca și orașul San Francisco. Potrivit TSRoadMap.com , este adesea dificil să se obțină acoperirea operației de schimbare de sex, iar multe companii numesc tulburarea de identitate de gen o afecțiune preexistentă sau au excluderi.

Pentru pacienții acoperiți de o asigurare de sănătate, costurile din buzunar ar include o coplată sau o coasigurare. Potrivit Human Rights Campaign, care urmărește problemele legate de beneficiile pentru persoanele transsexuale, angajații orașului San Francisco plătesc 15 % din costul total al operației cu un furnizor din rețea și 50 % cu un furnizor din afara rețelei, cu o alocație maximă pe viață de 75 000 de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: