Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă o vacanță în Zanzibar și cât este biletul de avion până acolo

Cât costă o vacanță în Zanzibar și cât este biletul de avion până acolo

GALERIE FOTO (2) Cât costă o vacanță în Zanzibar

Dacă îți plănuiești deja concediu, sau dorești să mergi în vacanță mai devereme decât în sezonul oficial, trebuie să iei în calcul Zanzibar ca destinație de vacanță. Iată ce prețuri sunt acolo!

Prețuri în Zanzibar. Cât costă o vacanță acolo

Dacă visezi la ape cristaline și nisipuri aurii, atunci destinația ta perfectă de vacanță este Zanzibar! Iată ce prețuri sunt acolo și cât ar costa un sejur.

Prețurile nu sunt așa mari cum ai crede. Zanzibar este un arhipeleag de insule de pe coasta est africană, compun din Tanganika și Zanzibar. Este o destinație de vacanță ideală pentru cei ce doresc să petreacă la soare, pe plajă. Aici este întâlnită foarte des expresia „hakuna matata”, care înseamnă „fără griji”, așa cum ar trebui să fie și concediul dumneavoastră!

Dacă veți fi vigilent pe site-urile de călătorii, puteți prinde oferte la avioane. Totuși, un tarif mai mic de 300 de dolari nu se prea poate să găsiți.

Cât costă un sejur în Zanzibar, de fapt

În ceea ce privește schimbul valutar, trebuie să știți cât valorează, de fapt, un leu îm comparație cu moneda lor de schimb. Iată raporturile șilingului tanzanianla principalele monede internaționale.

Pentru 1 leu românesc puteţi obţine: 572.56TZS șiling tanzanian (TZS)

Pentru 1$ Statele Unite dolari (USD) puteţi obţine: 2,319.19TZS șiling tanzanian (TZS)

Pentru 1€ Euro puteţi obţine: 2,790.89TZS șiling tanzanian (TZS)

Puteţi obţine pentru 1£ British Pound (GBP): 3,211.66TZS șiling tanzanian (TZS)

Pentru 1 ₽ rubla rusească (RUB) puteţi obţine: 31.33TZS șiling tanzanian (TZS)

Ar trebui să mai știi despre Tanzibar că este un oraș mai scump, sau cel puțin în raport cu traiul din România. Costurile de cazare sunt accesibile, după cum urmează: 61 RON (34,000 TZS) în Hostel la 192 RON (109,000 TZS) în hotel de 3 stele. Prețul pe noapte într-un hotel de lux în Zanzibar este de aproximativ 857 RON (490,000 TZS).

De altfel, Zanzibar este o destinație aleasă de vedetele de la noi, dar care din cauza pandemiei au rămas blocate acolo! Iată ce declara Ilinca Vandici.

“Veste șoc, zborul dinspre Zanzibar spre Amsterdam s-a anulat, am stat cinci ore la coadă ca să ne facem testul Covid. A fost omor și călcare în picioare și apoi am aflat că zborul s-a anulat pentru mâine seară, la 21.30 (n.r. luni). Trebuie să ne găsim cazare în Stone Town și probabil să ne facem iar testul rapid sau PCR-ul, care e valabil 72 de ore”, a spus vedeta Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: