Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă. Detaliul de pe încălțăminte care a atras toate privirile

Cât costă pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă. Detaliul de pe încălțăminte care a atras toate privirile

GALERIE FOTO (3) Cât costă pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă. Detaliul de pe încălțăminte care a atras toate privirile

Iată cât costă pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă. Detaliul de pe încălțăminte care a atras toate privirile.

Cât costă pantofii pe care Gina Pistol i-a purtat la nuntă. Detaliul de pe încălțăminte care a atras toate privirile

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit după 6 ani de relaţie și sunt foarte fericiți. Ei au o fetiță, pe micuţa Josephine, așa că se pot declara pe deplin împliniți acum.

Amândoi au fost fost foarte frumoși în ziua cea mare. În ceea ce o privește pe Gina Pistol, aceasta a avut la un moment dat în picioare o pereche de pantofi de la casa de modă Jimmy Choo, care au costat o mică avere. Pe site-ul oficial al brandului, o pereche de sandale ca cele cu care Gina Pistol a fost încălţată costă 1595 de euro.

Pantofii au un design special, cu foarte multe perle sidefate aplicate pe ei, de diferite dimensiuni, care atrag toate privirile. Totuși, sandalele ar fi fost destul de incomode pentru Gina Pistol și asta deoarece a decis să le dea jos la scurt timp după ce a ajuns la petrecere, potrivit Playtech.

Gina Pistol a renunțat la numele de fată după căsătoria cu Smiley?! Vedeta a luat o decizie surprinzătoare: „Un numerolog mi-a spus că e de bine”

În realitate, Gina Pistol se numește Georgeta Pistol, preluându-și numele mai scurt pentru a fi mai melodios și pentru a avea un impact mai mare. Prezentatoarea a dezvăluit cum se numește începând de sâmbătă.

Pentru toți cei care se întrebau, Gina a preluat numele de familie a lui Smiley – care se numește Andrei Tiberiu Maria – dar n-a renunțat la numele de fată „Pistol”. De sâmbătă, vedeta se numește în acte Maria Pistol Georgeta.

Mireasa a explicat apoi de ce a ales să își păstreze și numele de fată după căsătorie. Aceasta a precizat că a vrut să ia ambele nume de familie pentru că așa a fost sfătuită la un moment dat de un numerolog din România.

„Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a spus că este de bine”, a spus Gina Pistol, potrivit click.ro. Continuarea poate fi citită aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: