Redactia.ro
Home » TV » Cât costă pantofii pe care i-a purtat Dana Budeanu la TV? Puține femei își permit să-i cumpere

Cât costă pantofii pe care i-a purtat Dana Budeanu la TV? Puține femei își permit să-i cumpere

GALERIE FOTO (2)

Dana Budeanu ține pasul cu moda. Designerul a apărut într-o perechi de pantofi superbi, scumpi, care sunt purtați chiar și de vedetele de la Hollywood. 

Cât costă pantofii pe care i-a purtat Dana Budeanu la TV

Dana Budeanu oferă o lecție de stil de fiecare dată cînd are ocazia. Vedeta are grijă la ținutele sale, alege mereu rochii elegante și pantofi creați de designeri celebri. Însă, de data aceasta, Dana Budeanu a ales să poarte o ținută cât mai simplă, iar pantofii au fost piesa de rezistență.

De un an de zile, Dana Budeanu poate fi ascultată și văzută pe Youtube, acolo unde are propriul canal și unde comentează pe baza a trei rubrici: Verdict, Ameţitele şi Mafioţii şi Stilul eşti tu. Mai mult pe rețelele de socializare este activă, are aproximativ 400.000 de urmăritori pe Instagram, unde aproximativ zilnic sau săptămânal îi pot fi ascuktate sfaturile și criticile, dar și unde poate să fie admirată.

Stilul vestimentar al designerului este unul unic. Vedeta oferă o lecție, poartă rochii moderne care sunt create chiar de ea, în timp ce unele sunt cele care îi pun în valoare silueta. Dana Budeanu are picioare lungi și subțiri, are mare grijă de alimentația sa și reușește să se mențină în formă chiar și la vârsta de 40 de ani. În ultima apariție, designerul a atras toate privirile, dar nu în modul în care se așteptau ceilalți, ci cu o pereche de pantofi excepționali, care au pus-o în valoare și care sunt creați de un celebru designer.

Dana Budeanua  ales să poarte în cea mai recentă ediție a emisiunii sale un maiou negru, fără bretele, o bustieră, o pereche de jeans care sunt mai deschiși la culoare, simpli. Încălțămintea a fost cea care a atras atențuia. Vedeta a purtat o pereche de pantofi transparenți, superbi, cu un toc neobișnuit. Pantofii sunt creați de Amina Muaddi în colaborare cu Fenty.

Pantofii sunt puși la vânzare la prețul de 1.090 de euro, adică aproximativ 5,312 lei. Multe vedete de la Hollywood au purtat acești pantofi, printre care și Kendal Jenner, Hailey Bieber, Priyanka Chopra și multe alte persoane.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: