Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă tricoul purtat de Klaus Iohannis? Orice român și l-ar permite

Cât costă tricoul purtat de Klaus Iohannis? Orice român și l-ar permite

GALERIE FOTO (2)

Klaus Iohannis face parte din categoria președinților care nu vor să iasă în evindență prin vestimentație scumpă și haine de la branduri de lux. Astăzi, Klaud Iohannis a ales să meargă către Palatul Cotroceni pe bicicletă pentru a încuraja cetățenii să facă același lucru pentru a reduce poluarea din trafic. Acesta a atras atenția prin costumația sa. N-o să îți vină să crezi cât costă tricoul pe care a ales Președintele României să îl poarte.

Cât costă tricoul purtat de Klaus Iohannis?

Klaus Iohannis a ales o ținută lejeră pentru birou astăzi. Președintele s-a îmbrăcat cu o pereche de pantaloni lejeri de culoare crem, asortați cu o pereche de pantofi sport în aceeași nuanță și un tricou sport cu guler de culoare albă. Președintele României a atras atenția prin ținuta sa deoarece tricoul pe care îl purta este unul accesibil oricărui român. Conform unui site de specialitate din domeniul hainelor, prețul la care se ridică tricoul purtat de Klaus Iohannis este doar de 135 de lei, redus de la 150 de lei. Președintele probabil vrea să dea un exemplu pentru toți românii și vrea să evidențieze faptul că hainele nu sunt principalul aspect pentru care trebuie să ne preocupăm , ba mai mult putem arăta foarte bine și în haine care nu sunt de la branduri de lux.

Klaus Iohannis a mers pe bicicletă spre Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis dorește să încurajeze transportul „prietenos cu mediul”, drept urmare astăzi a ales să meargă spre biroul său pe bicicletă. Președintele României a transmis că e important să facem mișcare, fie că alegem bicicleta sau mersul pe jos.

Astăzi am venit cu bicicleta la birou. E important să facem mișcare, fie că alegem bicicleta sau mersul pe jos. E sănătos și, în plus, reducem poluarea! (…) Este nevoie, evident, nu doar de primării, și consiliile județene trebuie să se implice. Bicicliștii care vor să meargă cu bicicletă nu au nevoie doar de 2 km de pistă, au poate nevoie de 200 km de pistă. Să fie legate localitățile între ele. Siguranța biciclistului sau a pietonului – aici e nevoie de reglemntări făcute foarte bine, cu cap, dar este nevoie și de foarte multă educație.„, a fost mesajul transmis de Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: