Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă un brad de Crăciun în 2021. Iată câteva sfaturi pentru a-l menține cât mai mult verde

Cât costă un brad de Crăciun în 2021. Iată câteva sfaturi pentru a-l menține cât mai mult verde

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și an de an tradiția la români este să aibă în casă un pom de Crăciun. Prețurile au crescut de la an la an, dar iată unde și cu câți bani poți cumpăra un pom de Crăciun.

Brazii de Crăciun au apărut în magazine

Cei mai mari retaileri deja au pus la vânzare brazii de Crăciun. Prețurile variază de la 30 de lei până la 1300 de lei. Spre exemplu la magazinul Brico Depot, prețurile la brazii artificiali se situează între 30 și 50 de lei la brazii de dimensiuni mici. Cei care au 120-150 de centimetri ajunf să coste în jur de 100 de lei.

La magazinul Dedeman prețurile la brazii artificiali încep de la 60 de lei și ajung până la 1300 de lei pentru un brad de 240 de cm cu leduri.

În ceea ce privește brazii naturali, la Brico Depot u brad de 100-130 de cm ajunge la 35 de lei, 130-175 cm la 50 lei, iar cei mari între 200 și 400 de cm au un preț cam de 80 de lei. În Dedeman prețul unui brad natural începe de la 40 de lei și poate ajunge la 359 de lei.

Sfaturi pentru a avea un brad verde cât mai mult timp

Căutați un copac sănătos, verde, cu cea mai mică cantitate de ace maro. Selectați un copac afișat într-o locație umbrită. Evitați să alegeți dintr-o zonă însorită. Treceți câteva ramuri prin mâini. Acele trebuie să se simtă flexibile și să nu cadă. Ridicați copacul câțiva centimetri, apoi aruncați trunchiul în pământ. Ar trebui să cadă foarte puține ace verzi, dar este bine dacă pomul pierde câteva maro.

Sigur, nu există nimic mai drăguț decât un brad de Crăciun frumos decorat lângă un șemineu dar, împreună cu radiatoarele de lumină solară, conductele de aer și sobele, un șemineu folosit în mod regulat ar putea contribui la uscarea bradului tău într-un ritm mult mai rapid. Dacă casa ta este predispusă la uscăciune, încearcă să folosești un umidificator pentru a adăuga umiditate în cameră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini