Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă verigheta Gabrielei Prisăcariu. Soția lui Dani Oțil a cheltuit o avere pentru superba bijuterie

Cât costă verigheta Gabrielei Prisăcariu. Soția lui Dani Oțil a cheltuit o avere pentru superba bijuterie

GALERIE FOTO (2) gabriela prisacariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 30 iulie. Ceremeonia a fost una fastuoasă, iar petrecerea a fost pe placul tuturor invitaților, iar mirii s-au asigurat că cei prezenți se vor distra pe cinste și vor lăsa orice grijă acasă. Ce a atras atenția, în mod deosebit, a fost însă modelul de verighete pe care l-au ales cei doi îndrăgostiți. Iată ce sumă de bani au scos din buzunar pentru a cumpăra superbele verighete!

Cât a costat verigheta Gabrielei Prisăcariu. Bijuteria are un preț piperat

Duminică, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, devenind soț și soție, la mai bine de un an de la cununia civilă. La eveniment au fost prezente persoanele dragi, printre care nașii Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, prietenii și membrii familiei. Tiago, băiețelul lor, a avut un rol special, fiind cavaler de onoare.

verigheta gabriela
Gabriela Prisăcariu a arătat fanilor verigheta pe care o va purta tot restul vieții

Ulterior, Gabriela Prisăcariu a împărtășit câteva fotografii de la nuntă pe rețelele de socializare. În aceste imagini, se poate observa verigheta și inelul de logodnă pe care le-a primit de la soț cu câțiva ani în urmă.

Conform informațiilor de pe a1.ro, verigheta Gabrielei Prisăcariu a fost cea care a captat atenția. Aceasta este realizată din aur alb de 14K și este încrustată cu diamante în total de 2.81 carate. Bijuteria are o greutate aproximativă de 6,83 grame, conform detaliilor furnizate de site-ul de pe care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au comandat-o.

Verigheta Gabrielei a costat o avere

Verigheta poate fi realizată la comandă și poate fi confecționată într-un model cu trei culori. Prețul inițial al acesteia este de 29.700 de lei, însă în prezent se află la reducere, fiind disponibilă la prețul de 22.275 de lei, echivalentul a aproximativ 4.500 de euro. În contrast cu verigheta strălucitoare a Gabrielei Prisăcariu, verigheta lui Dani Oțil este mult mai simplă, fiind realizată din aur alb și fără diamante.

Gabriela Prisăcariu a vorbit despre cel mai fericit eveniment al vieții sale pe pagina personală de Instagram și a subliniat că ziua nunții a fost una perfectă. Totul a fost exact cum și-a dorit, iar amintirile create le va purta în suflet pentru totdeauna.

„Doamne! Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut superb totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele. Săraca… nu cred că mă mai suportă. Nu știu dacă știți, dar eu sunt Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămână înainte am schimbat mesele… vă dați seama, ceva rău, dar totul a ieșit absolut impecabil”, a scris Gabriela Oțil.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: