Redactia.ro
Home » Sport » Cât de bogat este, de fapt, Cosmin Olăroiu. Ce avere are antrenorul român?

Cât de bogat este, de fapt, Cosmin Olăroiu. Ce avere are antrenorul român?

Ce avere are Cosmin Olaroiu

Cosmin Olăroiu este una dintre cei mai cunoscuți antrenori români. Totodată, acesta a acumulat și o avere în toată cariera sa de antrenor. Iată cât de bogat este, de fapt.

Ce avere are Cosmion Olăroiu. Este unul dintre cei mai bogați antrenori

Cosmion Olăroiu are o avere acumulată în toți anii de antrenorat. Acesta recunoaște că banii au venit după ce a decis să accepte ofertele din străinătate. Acum, Cosmin Olăroiu se poate lăuda cu o avere de nu mai puțin de 46 de milioane de euro.

Chiar el povestește că datorită faptului că a acceptat aceste joburi din străinătate a reușit să strângă această avere, și, mai mult, să se dezvolte pe partea de carieră și să fie plătit chiar mai bine.

Totodată, Cosmin Olăroiu spune și că faptul că a părăsit meleagurile natale i-a dat o nouă concepție de viață, iar aceasta este, la rândul ei, o mare bogăție.

„Eu m-am îmbogățit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! Dar, am căpătat o experiență fantastică in acești ani, am avut posibilitatea să interacționez cu diferite culturi, cu diferiți oameni.

Asta m-a ajutat să mă dezvolt că om, să cresc, să înțeleg anumite lucruri pe care nu aveam posibilitatea să le pătrund dacă aș fi stat aici. Și asta cred că e cea mai mare bogăție”, a dezvăluit Olăroiu.

De ce a plecat Cosmin Olăroiu din România

Cosmin Olăroiu spune că munca oricărui om este apreciată și, în consecință, remunerată mai bine în străinătate, acesta fiind un factor care l-a ajutat să devină milionar, potrivit Forbes.

”Eu am avut șansa să merg prima dată la o echipă de top, chiar dacă nu era la cel mai bun moment. Era o echipă de tradiție. Nu vorbim aici doar de antrenori. Vorbim de doctori, de ingineri, despre tot ce înseamnă român. Din nefericire, te realizezi mai bine afară decât aici. Ăsta e un aspect. Al doilea e că acolo există și apreciere pentru ceea ce faci. Din păcate, aici nu mai există așa ceva… Noi ne dorim ca lucrurile să fie așa cum sunt la televizor sau pe internet. Însă realitatea nu e ceea ce vrem să fie, e alta”, a spus Olăroiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: