Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Olăroiu, în finala campionatului din China! Imaginile bucuriei

Cosmin Olăroiu, în finala campionatului din China! Imaginile bucuriei

Cosmin Olaroiu, finala campionatului, China

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu s-a calificat în finala campionatului chinez. În ultima fază a competiției românul se va întâlni cu Fabio Cannavaro.


Echipa lui Cosmin Olăroiu a învins-o pe Shanghai SIPG, cu 2-1. În tur rezultatul fusese egal, 1-1. Shanghai SIPG a deschis scorul în minutul 25, prin Shiyuan Yang. În repriza a doua Jiangsu Suning a rămas în 10 oameni, după ce Abuduhaimiti Abudugeni a fost eliminat. Chiar și așa elevii lui Cosmin Olăroiu au egalat prin Xi Wu, în minutul 78. Jing Luo a fost cel care a marcat golul victoriei în prelungirile partidei, în minutul 107. În finală Jiangsu Suning o va întâlni pe Guangzhou Evergrande, echipa italianului Fabio Cannavaro. Aceștia au ajuns în ultima fază după ce a învins-o pe Beijing Guoan, cu 3-1. În tur scorul fusese 0-0. Paulinho a marcat de două ori pentru campioana Chinei, în timp ce Anderson Talisca a marcat al treilea gol. Finala are loc pe 7 și 11 noiembrie (se joacă în dublă manșă)
Cu Olăroiu antrenor chinezii de la Jiangsu Suning au încheiat prima oară sezonul pe locul 5, apoi pe poziția a 4-a.

Cosmin Olăroiu, salariu uriaș în China

Cosmin Olăroiu a decis să o preia pe Jiangsu Suning în urmă cu doi ani. Salariul românului este unul fabulos. 7 milioane de euro pe sezon primește Olăroiu de la chinezi. Din cauza pandemiei de coronavirus, Cosmin Olăroiu a petrecut anul acesta mai mult timp în România.

„Oficialii fotbalului şi-au dorit, într-adevăr, să începem competiţia în aprilie, dar n-au primit permisiunea Guvernului. De aceea, m-am şi întors în România şi am fost acasă, când la noi era stare de urgenţă. Cât am fost eu în România, echipa se antrena, iar eu urmăream, coordonam totul, şedinţele de pregătire şi meciurile amicale, online”, spunea Olăroiu pentru Adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: