Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Olăroiu, Rădoi și Mutu fac parte din echipa ”Stelelor lumii”!

Cosmin Olăroiu, Rădoi și Mutu fac parte din echipa ”Stelelor lumii”!

Olăroiu, Rădoi și Mutu în echipa ”Stelelor lumii”!

Cosmin Olăroiu, Mutu şi Rădoi fac parte din echipa ”Stelelor lumii”! Este vorba despre un meci caritabil, care se va juca pe ”Wanda Metropolitano” în Spania.

Cosmin Olăroiu, Adrian Mutu și Mirel Rădoi sunt românii care au fost rugați să participle la un meci caritabil. Acesta va avea loc peste câteva zile în Spania. Echipele se vor întâlni pe arena care a găzduit finala Ligii Campionilor 2019. Legendele naţionalei Spaniei şi o selecţionată a stelelor lumii sunt cele două formații, care vor juca. Interesant este că la echipa ”Stelelor lumii”, Cosmin Olăroiu va fi antrenor. Pe lângă Mirel Rădoi și Adrian Mutu din 11 antrenat de român mai fac parte nume celebre. Ronaldinho, Del Piero, Figo sau Samuel Etoo. Din echipa Spaniei fac parte printre alții Hierro, Salgado, Morientes sau Capdevila. Meciul caritabil are loc pe 21 decembrie.

Meciul este organizat de un român

Întâlnirea dintre Leyendas Seleccion Española (naționala legendelor Spaniei) și Goldstandard Estrellas del Mundo (o selecționată mondială) este organizată de agentul român Toni Curea. Toți banii strânși vor fi donați asociației FUNDELA (asociație de luptă împotriva maladiei ELA – scleroză laterală amiotrofică) și A-Ball (fotbal în scaun cu rotile).

„E minunat să te alături unei asemenea inițiative. După ce te retragi din activitate, ai posibilitatea să călătorești în lume și să promovezi fotbalul, iar pentru mine e un privilegiu să fiu pe un stadion de care nu am avut șansa să ne bucurăm ca jucători „, a declarat Figo, la conferința de presă.

Citește și: Carlo Ancelotti, salariu fabulous la Everton! Cât primește pentru salvarea echipei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: