Redactia.ro
Home » Știri » Cât de ieftin se mănâncă în stațiunea Saturn? Cât costă un meniu întreg pentru o persoană

Cât de ieftin se mănâncă în stațiunea Saturn? Cât costă un meniu întreg pentru o persoană

GALERIE FOTO (3)

Există locuri pe litoralul românesc unde orice român poate să aibă parte o masă copioasă fără să lase la casierie tot ce are prin buzunar. Iată cât de ieftin se mănâncă în stațiunea Saturn.

De cele mai multe ori, luxul este la el acasă atunci când vorbim despre o vacanță pe litoralul românesc. Sunt mulți români care strâng bani un an întreg pentru un sejur la malul Mării Negre. Însă câteodată, socoteala de acasă nu se potrivește cu ce găsesc la locul faptei. Nu o dată, turiștii s-au revoltat pentru prețurile de la mare, care nu sunt conforme cu ce li se oferă. De la condiții de cazare, până la mâncarea servită de restaurante, prețurile sunt câteodată mult prea piperate.

Cât de ieftin se mănâncă în stațiunea Saturn?

Însă, se pare că este nevoie doar de un pic mai multă răbdare ca să dăm de exemplele “așa da”. În stațiunea Saturn, există locuri unde prețul pentru un meniu întreg pentru o persoană este unul cât se poate de rezonabil.

Cu doar 55 de lei, un turist aflat în vacanță cu familia în stațiunea Saturn a servit o masă copioasă. S-a bucurat de o ciorbă de țară cu carne de vită, o porție zdravănă de piept de pui bine tras la grill, alături de cartofi prăjiți aurii și crocanți, ca la carte. Mai mult, în aceeași bani, a avut și salată de varză și chiflă.

Așadar, încărcați cu ceva răbdare, putem găsi și restaurante unde banii nu se dau pe servicii de calitate care nu se regăsesc pe bonul fiscal.

În Mamaia, piure și piept de pui la 46 de lei

Nu la fel de norocos ca turistul din stațiunea Saturn a fost un bărbat ajuns la mare în Mamaia, care și-a făcut publică, prin rețelele de socializare, experiența mai puțin plăcută după o masă servită în nordul litoralului.
Bărbatul a povestit faptul că a fost nevoit să plătească nu mai puțin de 46 de lei pentru un piure, cu piept de pui și salată de varză la Mamaia.

„La prânz mergem la masă, 24 de lei ciorba de văcuța, dacă vrei chiflă încă 3 lei, ciușa 1 leu, smântâna 1,5 lei. Piure cu piept de pui și salată de varză – 46 lei. Mă închin, înghit în sec. Diseară mâncăm hamsie. A doua zi o luăm de la capăt. Plătim 100 lei parcarea și tot așa. La final, tragem linie. Concediu de 4 zile la Mamaia: 1800 lei cazare, 1000 lei prânz, cină, sucuri, 384 lei parcare, 360 lei șezlonguri. Total pentru 4 zile la Mamaia în condiții de cel mult 2 stele: aproximativ 3.500 lei. Oameni buni, la banii ăștia meritam o vacanță mai bună!„, a fost mesajul publicat de turist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: