Redactia.ro
Home » Monden » Cât de mult a slăbit Cristina Ciobănașu după despărțirea de Vlad Gherman. Fanii au remarcat diferența

Cât de mult a slăbit Cristina Ciobănașu după despărțirea de Vlad Gherman. Fanii au remarcat diferența

GALERIE FOTO (4)

Cristina Ciobănașu a trecut prin schimbări vizibile după despărțirea de Vlad Gherman. Internauții au fost uimiți când au văzut cât de mult a slăbit vedeta, la scurtă vreme după ce ea și Vlad Gherman au ales să meargă pe drumuri separate. 

Cât de mult a slăbit Cristina Ciobănașu după despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație. Vestea separării dintre cei doi a stârnit valuri de reacții în mediul online, mai ales că mulți se așteptau să facă pasul cel mare, căsătoria.

La scurt timp după despărțire, Cristina Ciobănașu a avut o apariție care i-a luat pe toți prin surprindere. Vedeta din ,,Sacrificiul a apărut pe Instagram într-o salopetă neagră, cu talie vizibil modificată, în care fanii au putut observa imediat că artista a scăzut considerabil în greutate.

„❤️Wow, ce talie / Ești superbă!🥰😍❤❤❤ / Minunată / Wow!❤️Ești SUPERBĂ!😍O săptămână MINUNATĂ și ție!❤️ / Ce frumusețe ❤️😘 Ochișorii mei frumoși 🥰😍😍”, i-au transmis fanii Cristinei Ciobănașu pe Instagram.

Și Vlad Gherman a avut o apariție care a luat pe mulți prin surprindere, la scurt timp după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Artistul a mărturisit că a slăbit 7 kilograme, dovadă că separarea l-a afectat profund.

„Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. (…) Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta”, sspunea actorul pe contul de YouTube, în urmă cu câteva zile.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat depărțirea printr-un filmuleț pe contul de Instagram. „Cris și cu mine ne-am despărțit, a fost mesajul surprinzător al actorului.

Conform spuselor actorului, cei doi s-au gândit timp de trei săptămâni înainte de a lua această decizie.

„Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, au transmis Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu pe contul de Instagram , la începutul lunii februarie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: