Redactia.ro
Home » Monden » Cât de mult a slăbit Romică Țociu la „America Express”. Inițial nici nu a dorit să participe, dar s-a lăsat convins de fiul său

Cât de mult a slăbit Romică Țociu la „America Express”. Inițial nici nu a dorit să participe, dar s-a lăsat convins de fiul său

Romică Țociu a trăit aventura vieții sale în cadrul show-ului „America Express”, chiar dacă inițial a fost reticent față de participare, acceptând ulterior propunerea Antenei 1 pentru a îndeplini visul fiului său, Cătălin. Într-un interviu exclusiv acordat Playtech Știri, actorul admite că a avut momente de slăbiciune în timpul călătoriei, mai ales datorită stresului și situațiilor tensionate pe care le-a întâlnit pe parcursul Drumului Soarelui. Iată ce provocări a trebuit să depășească comediantul!

Cât a slăbit Romică Țociu la „America Express”. Inițial nici nu a dorit să participe, dar s-a lăsat convins de fiul său

Pentru cei care urmăresc Antena 1, data de 21 octombrie 2023 a marcat începutul unui sezon proaspăt al emisiunii „America Express”, sub titlul „Drumul Soarelui”. Pentru prima dată în istoria competiției, participanții se vor aventura pe un traseu ce traversează două emisfere: începând în Columbia, vor călători prin punctul central al Pământului, în Ecuador, și vor avea drept destinație finală Buenos Aires, Argentina.

Romică Țociu a dezvăluit că a pierdut 8 kilograme în timpul cursei, în timp ce fiul său a dat jos 9 kilograme. Romică Țociu și fiul său, Cătălin, alături de celelalte echipe, au dat startul aventurii America Express în orașul Medellin, care a fost în trecut cunoscut ca capitala criminalității din Columbia, iar apoi au ajuns în cartierul construit chiar de către infamul Pablo Escobar.

Reality show-ul aduce o premieră cu un maraton de cinci zile. În prima săptămână de difuzare, emisiunea va fi transmisă sâmbătă și duminică, începând cu ora 20:00, iar de luni până miercuri, de la ora 20:30.

De ce Romică Țociu nu dorea să participe la emisiune

Fiind cunoscut ca unul dintre cele mai dificile concursuri, inclusiv pentru Romică Țociu, această provocare a stârnit anumite temeri, după cum a dezvăluit într-un interviu pe care l-a acordat site-ului Playtech. De altfe, actorul nu a dorit inițial să participe la emisiune, însă a fost convins de fiul său să accepte propunerea.

„Nu am avut nicio opțiune. Cătălin este de fapt artizanul America Express, pentru că eu nu am vrut să merg, îți spun sincer, nu că știam sau am presupus ce se întâmplă.

Credeam că nu sunt pregătit pentru lucrul ăsta și m-a bătut la cap: “Tata, te rog, e visul meu! Hai să mergem!” Bine, hai! Și am mers. El este artizanul. Bine, pe la jumătate m-am bucurat că am acceptat propunerea asta, care te costă și nervi”, a declarat actorul, pentru sursa menționată anterior.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: