Redactia.ro
Home » Știri » Cât de mult s-a schimbat viața lui Meghan Markle. Detalii neștiute despre Ducesa de Sussex

Cât de mult s-a schimbat viața lui Meghan Markle. Detalii neștiute despre Ducesa de Sussex

GALERIE FOTO (9) Cât de mult s-a schimbat viața lui Meghan Markle.

Cât de mult s-a schimbat viața lui Meghan Markle. Soția prințului Harry a împlinit miercuri, 4 august, 40 de ani. Viața lui Meghan Markle s-a schimbat radical în urmă cu patru ani, atunci când a devenit Ducesa de Sussex. Din iubire pentru fiul cel mic al Prințesei Diana, Meghan a renunțat la cariera de la Hollywood. Cum s-a schimbat viața acesteia?

Cât de mult s-a schimbat viața lui Meghan Markle. Detalii neștiute despre Ducesa de Sussex

Cât de mult s-a schimbat viața lui Meghan Markle. Soția lui Harry împlinește azi, 4 august, 40 de ani. Odată cu această zi specială au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre viața sa. În prezent, Meghan Markle trăiește o viață împlinită alături de Harry și cei doi copii ai lor, Archie și Lilly. Cu toate astea, puțini știu trecutul fostei actrițe de la Hollywood. În urmă cu zece ani, Meghan nu visa să trăiască o viață atât de frumoasă, pentru că aceasta a întâmpinat multe greutăți. Meghan a luptat mult să ajungă actriță la Hollywood, căsătorindu-se cu primul său partener de viață în Jamaica.

Ulterior, a decis să finalizeze această căsnicie și să se axeze pe cariera sa. Până la vârsta de 30 de ani a luptat pentru a primi un rol principal într-o peliculă. Soția lui Harry era o actriță anonimă care locuia într-o casă din California alături de fostul soț, producătorul Trevor Engelson. Cei doi aveau o relație de șase ani când au decis să se căsătorească. În septembrie 2011 și-au unit destinele într-o ceremonie organizată pe o plajă din Jamaica. Spre surprinderea tuturor, la doi ani de la căsătorie au divorțat.

Meghan Markle a primit un rol important în serialul cu avocații Suits, fiind cel mai bun rol al ei de până atunci. Ei bine, viața i s-a schimbat după ce l-a cunoscut pe fiul cel mic al prințesei Diana, Harry. Cei doi s-au căsătorit și au împreună doi copii minunați. Deși le-a fost greu la început, Meghan și Harry au decis să părăsească Casa Regală și să se stabilească în Los Angeles. În prezent, fosta actriță este producătoare de filme și podcast-uri.

Cum s-au cunoscut Harry și Meghan Markle

Povestea de dragoste dintre prințul Harry și Meghan Markle a început cu un blind date. Într-un interviu acordat imediat după anunțul logodnei și căsătorei lor, prințul Harry și Meghan Markle au declarat pentru BBC că s-au întâlnit fără a ști nimic unul despre celălalt. Prințul a spus că a remarcat cât de frumoasă este Meghan, menționând că Prințesa Diana ar fi îndrăgit-o pe soția sa. Harry a povestit că a cerut-o în căsătorie pe Meghan în timp ce găteau pui. „A fost o supriză. Atât de drăguţ, de natural şi foarte romantic. A îngenunchiat”, a spus Meghan Markle. De asemenea, fiul Dianei a spus că răspunsul soției sale l-a șocat. „Nici măcar nu m-a lăsat să închei. A spus: Pot să spun da? Apoi ne-am îmbrăţişat şi aveam inelul în mână. Am spus: Poţi să-ţi dau inelul? Iar ea: A, da, inelul. A fost un moment foarte frumos. Doar noi doi”.

Meghan a spus că nu cunoștea multe detalii despre Harry când l-a cunoscut. „Am întrebat-o doar, atunci când a spus că vrea să ne facă cunoştinţă, a fost «Este un om drăguţ?». Dacă nu era amabil, nu părea să aibă sens”. De cealaltă parte, nici prințul nu știa prea multe detalii despre actuala soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: