Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle a fost amenințată de tatăl ei cu tribunalul! Soția prințului Harry nu-l lasă pe acesta să-și vadă nepoții

Meghan Markle a fost amenințată de tatăl ei cu tribunalul! Soția prințului Harry nu-l lasă pe acesta să-și vadă nepoții

Meghan Markle a fost amenințată de tatăl ei cu tribunalul! Soția prințului Harry nu-l lasă pe acesta să-și vadă nepoții

Tatăl lui Meghan Markle nu mai îndură nicio secundă! Thomas Markle o amenință pe fiica sa cu tribunalul pentru că nu îl lasă să-și vadă nepoții. 

Meghan Markle a fost amenințată de tatăl ei cu tribunalul! Soția prințului Harry nu-l lasă pe acesta să-și vadă nepoții

Meghan Markle și tatăl său au relație tensionată de mai mulți ani. Thomas Markle nu și-a văzut nepoții niciodată, iar acum este mai hotărât ca niciodată să o dea în judecată pe fiica sa.

Într-un interviu oferit celor de la Fox News, Thomas Markle a dezvăluit că intenționează să se adreseze instanței din California, în viitorul apropiat, pentru a putea să-și vadă cei doi nepoți. Meghan Markle a adus-o pe lume pe Lilibet la începutul lunii iunie și mai are un băiețel, pe nume Archie, care a împlinit doi ani în luna mai.

Ducesa de Sussex are o relație tensionată cu tatăl său, iar cei doi nu-și mai vorbesc de ani de zile. Thomas nu l-a cunoscut niciodată pe prințul Harry și nici nu a fost invitat la nunta regală din mai 2018.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani suferă că nu i se permite să-și vadă nepoții și spune că va fi foarte dezamăgit dacă “nu-mi voi putea ține niciodată nepoata în brațe”. În interviul exploziv pe care l-a dat din casa sa din Rosarito (Mexico), Thomas Markle afirmă că ducii de Sussex își cresc “greșit” cei doi copii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Timeless🐆 (@timelessmagg)

Meghan Markle revine pe micile ecrane

Meghan Markle revine pe micile ecrane. Ducesa de Sussex revine la prima ei dragoste. După ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan Markle a fost nevoită să renunțe la actorie și să fie discretă cu viața sa personală. Actrița americană se află la al doilea mariaj, după ce a fost căsătorită cu Trevor Engelson. Devenită soția lui Harry, Meghan a trebuit să respecte regulile impuse de Casa Regală. Într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, Meghan Markle că a fost la un pas să se sinucidă.

Ei bine, după ce a devenit mamă în urmă cu aproape o lună, soția lui Harry se întoarce pe micile ecrane. Ducesa de Sussex va face parte din distribuția unui serial marca Netflic despre aventurile unei fete în vârstă 12 ani care este inspirată de mai multe multe femei influente care s-au remarcat în istorie. Conform presei internaționale, producția aparține companiei Archewell Productions, fondată de prințul Harry și Meghan Markle. De asemenea, firma este creditată după creator sub titulatura Ducesa de Sussex.

Meghan va fi producător executiv alături de Carolyn Soper, Dan Cogan, David Furnish și Liz Garbu. Titlul provizoriu este ”Pearl”, proiectul fiind primul serial de animație al Archwell Productions. Prințul Harry și Meghan Markle au semnat anul trecut un acord multianual cu Netflix pentru a produce lungmetraje, documentare, show-uri și seriale dedicate copiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: