Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle revine pe micile ecrane. Decizia luată de soția prințului Harry

Meghan Markle revine pe micile ecrane. Decizia luată de soția prințului Harry

GALERIE FOTO (6) Dieta lui Meghan Markle a fost dezvăluită. Ce truc folosește Ducesă de Sussex la ora 16 fix

Meghan Markle revine pe micile ecrane. La trei ani după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare. Ducesa de Sussex se va întoarce pe micile ecrane, revenind la prima ei dragoste, și anume actoria.

Meghan Markle revine pe micile ecrane. Decizia luată de soția prințului Harry

Meghan Markle revine pe micile ecrane. Ducesa de Sussex revine la prima ei dragoste. După ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan Markle a fost nevoită să renunțe la actorie și să fie discretă cu viața sa personală. Actrița americană se află la al doilea mariaj, după ce a fost căsătorită cu Trevor Engelson. Devenită soția lui Harry, Meghan a trebuit să respecte regulile impuse de Casa Regală. Într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, Meghan Markle că a fost la un pas să se sinucidă.

Ei bine, după ce a devenit mamă în urmă cu aproape o lună, soția lui Harry se întoarce pe micile ecrane. Ducesa de Sussex va face parte din distribuția unui serial marca Netflic despre aventurile unei fete în vârstă 12 ani care este inspirată de mai multe multe femei influente care s-au remarcat în istorie. Conform presei internaționale, producția aparține companiei Archewell Productions, fondată de prințul Harry și Meghan Markle. De asemenea, firma este creditată după creator sub titulatura Ducesa de Sussex.

Meghan va fi producător executiv alături de Carolyn Soper, Dan Cogan, David Furnish și Liz Garbu. Titlul provizoriu este ”Pearl”, proiectul fiind primul serial de animație al Archwell Productions. Prințul Harry și Meghan Markle au semnat anul trecut un acord multianual cu Netflix pentru a produce lungmetraje, documentare, show-uri și seriale dedicate copiilor.

Meghan Markle, la un pas de sinucidere

După ce au renunțat la responsabilitățile regale, ducii de Sussex s-au mutat în America, în cartierul Montecito din Santa Barbara, fiind vecini cu celebrități precum Oprah Winfrey. În emisiunea „Eu pe care nu-l poți vedea”, Meghan Markle a spus că Familia Regală a încercat să-i oprească să plece. Mai mult, ducesa de Sussex a mărturisit că a fost la un pas de a-și lua viața. Harry a declarat că ar putea să o piardă pe soția sa așa cum s-a întâmplat și cu mama sa, Prințesa Diana. „Sentimentul de a fi prins în familie, nu exista nicio opțiune de a pleca. În cele din urmă, când am luat acea decizie pentru familia mea, mi s-a spus totuși „Nu poți face asta” și este caPăi cât de rău trebuie să ajungă până când nu am voie să fac asta?”. Ea [n.r.Meghan] avea să-și pună capăt vieții. Nu ar trebui să ajungă la asta. Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sinucigașe și aspectele practice ale modului în care urma să-și pună capăt vieții.”

Meghan in interviul lui Oprah

Cei doi soți au făzut dezvăluiri șocante în interviul acordat prezentatoarei tv Oprah Winfrey. În debutul interviului, Meghan a spus că nu a fost plătită să vorbească despre aceste lucruri. Meghan Markle, 40 de ani, este metisă, mama ei este afro-americană, iar tatăl este caucazian. În luna iunie, ducesa de Sussex a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță. Micuța va primi numele de alint al Reginei Elisabeta, Lilibeth și numele mamei lui Harry, Diana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: