Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cât măsoară cel mai scund om din lume în viață. Își cumpără haine pentru copii de trei ani

Cât măsoară cel mai scund om din lume în viață. Își cumpără haine pentru copii de trei ani

Cel mai scund om din lume măsoară 62 de cm. Își cumpără haine pentru copii de trei ani

Cât măsoară cel mai scund om din lume în viață. Este vorba despre un bărbat care își cumpără haine pentru copii de trei ani. Iată cum se descurcă el în viața de zi cu zi și ce dificultăți întâmpină.

Cât măsoară cel mai scund om din lume în viață. Își cumpără haine pentru copii de trei ani

Afshin Esmaeil Ghaderzadeh are 20 de ani, provine din Iran și măsoară 65.24 centimetri. El a stabilit un nou record Guinness pentru cel mai scund om din lume în viață, potrivit presei internaționale.

„Știu cine este cel mai înalt om din lume. S-ar putea să încap în palmele lui”, a glumit tânărul iranian.

Cum arată cel mai scund om din lume, care măsoară 62 de cm. Își cumpără haine pentru copii de trei ani
Foto: Guinness World Records

Tânărul spune că este nevoit să își cumpere hainele de la copii, ca să se potrivească pe dimensiunile lui, și mai susține că îi este dificil să folosească telefonul mobil.

„Telefoanele, în general, sunt greu de folosit, dar, totuși, mă descurc”, a spus el.

I-a fost greu dintotdeauna să trăiască cu această înălțime și speră ca faima pe care o dobândește acum, odată cu stabilirea acestui record, să îl ajute să aibă grijă de familia lui, care se chinuie, de ani de zile, cu tratamentul de care are nevoie, care este costisitor.

„Visul meu este să îmi pot ajuta părinții. Această recunoaștere globală m-ar putea ajuta să îmi împlinesc visul. Când mă gândesc că fac parte din familia Guinness World Records este ca un vis. Este ca și cum te trezești a doua zi și întreaga lume știe cine ești. Este ceva magic”, a mai spus Afshin.

„Îmi place atenția pe care o primesc. Mă face să mă simt special”, a adăugat cel mai scund om din lume.

Bărbatul a încetat să mai meargă la școală și abia recent a învățat să își scrie numele.

„Continuarea tratamentului și slăbiciunea fizică a fiului meu sunt principalele motive pentru care a încetat să mai studieze, altfel nu are probleme mintale”, a declarat tatăl lui Afshin.

Afshin este întotdeauna însoțit de unul dintre părinți, preferând să fie cărat. El s-a născut cu o greutate corporală de 700 de grame și a crescut până la aproape 6,5 kg. Guinness l-a descris ca fiind un om deschis, amabil și popular printre localnicii din satul lui, potrivit presei internaționale.

„Deja, unul dintre visele lui se va îndeplini: va vizita Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume”, a declarat Craig Glenday, redactor-șef la Guinness World Records, citat de mirror.co.uk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: