Redactia.ro
Home » Monden » Cât merge darul la nunta lui Dani Oțil? Astăzi spune marele „DA!” în fața lui Dumnezeu FOTO/VIDEO

Cât merge darul la nunta lui Dani Oțil? Astăzi spune marele „DA!” în fața lui Dumnezeu FOTO/VIDEO

Gabriela și Dani Oțil spun astăzi marele „DA!” în fața lui Dumnezeu! Ce rol important va avea micuțul Tiago FOTO/VIDEO

Astăzi este o zi specială în viața cuplului Gabriela și Dani Oțil, când pasul cel mare își găsește împlinirea în fața altarului. Cei doi îndrăgostiți, mai emoționați ca niciodată, se pregătesc să rostească solemnul cuvânt magic, „Da!” în fața lui Dumnezeu!

Gabriela și Dani Oțil spun astăzi marele „DA!”

Cu inimile pline de bucurie și nerăbdare, Gabriela și Dani au organizat o nuntă spectaculoasă într-o locație de vis, unde toate detaliile au fost atent gândite pentru ca invitații să trăiască o experiență de neuitat. Printre ei, se va afla și micul Tiago, fiul lor, care va fi cavaler de onoare al evenimentului.

Această zi marchează un nou pas în călătoria lor împreună, iar emoția lor este însoțită de un sentiment profund de dragoste și recunoștință către Dumnezeu. După ce au devenit soț și soție în urmă cu doi ani, acum Gabriela și Dani vor uni legătura lor și în fața lui Dumnezeu printr-o ceremonie religioasă.

Ce rol important va avea micuțul Tiago

Pe rețelele sociale, Gabriela a împărtășit în dimineața acestei zile o fotografie cu micul Tiago, care va avea un rol special în această zi, fiind alături de părinții săi într-un moment atât de important din viața lor.

Cei doi parteneri au dedicat timp și atenție organizării evenimentului, asigurându-se că totul va fi perfect pentru cei dragi care îi vor însoți în această zi specială. După ceremonia religioasă, toți invitații vor fi invitați să petreacă alături de ei într-o locație exclusivistă, într-o atmosferă de bucurie și sărbătoare.

Cei doi s-au căsătorit civil în 2021, alături de cei doi find Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, care le-au devenit nași.

Cât merge darul la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela?

Dani Oțil și Gabriela au fost prezenți ieri la o nuntă, unde au pus în plic nici mai puțin, nici mai mult de 12.000 de euro, după cum susține prezentatorul. Acesta i-a spus mirelui cât se află în plic cu mențiunea că astăzi așteaptă plicul înapoi!

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: