Redactia.ro
Home » Monden » Cât plătește Andreea Marin pentru școala privată a fiicei ei. A fost criticată că a dus-o la privat: „Particularii vă jumulesc de bani”

Cât plătește Andreea Marin pentru școala privată a fiicei ei. A fost criticată că a dus-o la privat: „Particularii vă jumulesc de bani”

Cât plătește Andreea Marin pentru școala privată a fiicei ei. A fost criticată că a dus-o la privat: „Particularii vă jumulesc de bani”

Iată cât plătește Andreea Marin pentru școala privată pe care o urmează fiica ei, Violeta. Jurnalista a fost criticată că și-a dus copilul la privat printr-un mesaj primit în mediul online.

Andreea Marin, criticată că și-a dus fiica la o școală privată: „Vă jumulesc de bani”

Andreea Marin a fost criticată în mediul online pentru faptul că Violeta, fiica ei în vârstă de 14 ani, merge la o școală privată, cu predare în limba engleză.

„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?”, a fost mesajul adresat Andreei Marin.

Jurnalista a venit cu o replică la acest mesaj.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a transmis Andreea Marin.

Până la urmă, orice părinte care dorește și își permite din punct de vedere financiar își poate înscrie copilul în sistemul de învățământ privat din România. Și aici, există grădinițe și școli private pentru toate buzunarele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Ce taxe se percep la școala unde învață Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Înscrierea la școala privată la care merge Violeta a costat 1.000 de euro, sumă nerambursabilă. Pentru cinci ani de educație, s-au plătit 11.125 de euro. Aici se mai adaugă 800 de euro pentru masă. Pentru anii de gimnaziu s-au plătit în jur de 90.000 de euro pentru educația fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, potrivit Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: