Redactia.ro
Home » Sport » Cât scoți din buzunar dacă vrei autograful unui fotbalist celebru!

Cât scoți din buzunar dacă vrei autograful unui fotbalist celebru!

cristiano ronaldo, Novak Djokovic, Venus Williams, licitatie

De acum oricine poate afla cât l-ar costa autograful fotbalistului preferat. Jurnaliștii de la un site au analizat sumele cu care se vând semnăturile de colecție.

Foarte mulți fani așteaptă după meciuri sau antrenamente să obțină autograful jucătorului favorit. Fie pe o bucată de hârtie, pe un tricou, pe un fular sau pe tot felul de obiecte. Mai mulți jurnaliști au făcut topul celor mai scumpe autografe. Totuși, acesta este destul de surprinzător. Cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, Maradona și Pele nu au prins Top 5. Autograful argentinianului este în jur de 600 de euro, în timp ce cea a lui Pele este aproximativ 550 de euro. Primul loc în top îl ocupă Sergio Aguero. Pentru semnătura argentinianului celor de la Manchester City se plătește în jur de 1500 de euro. Pe locul secund este legendarul David Beckham. Fostul internațional englez este la mare căutare, iar obiectele semnate de el se dau cu 1100 de euro. Pe locul trei în top este Pierre-Emerick Aubameyang. Autograful jucătorului lui Arsenal este 950 de euro.

Ronaldo și Messi nu sunt la mare căutare

Cei mai în vogă fotbaliști ai momentului, Cristiano Ronaldo și Leo Messi nu sunt la mare căutare. Nu au prins Top 5. Nici Neymar nu se poate mândri că este foarte iubit. Pe locul patru în clasament este George Best, irlandezul care a devenit celebru la Manchester United. Următorul în clasament este Mohamed Salah.
Căpitanul Barcelonei, Leo Messi este pe locul 7. Fanii săi trebuie să scoată din buzunar 530 de euro pentru o semnătură, în timp ce pentru marele său rival, Cristiano Ronaldo prețul ar fi de 500 de euro. Din topul realizat de jurnaliști se vede că Neymar sau Ronaldinho nu sunt foarte căutați. Semnătura lor se dă cu 380 de euro.

Ronaldo, Djokovic, Williams la București

Pentru prima dată în România au fost aduse autografe de la mai multe personalități. Acestea se vor vinde în cadrul unei licitații pe 26 noiembrie pe platform Artmark Live. Printre acestea sunt semnăturile unor artisti celebri, fotbaliști sau scriitori. Cristiano Ronaldo, Novak Djokovic, Serena Williams, Angelina Jolie, George Clooney, Uma Thurman, Felipe Massa, Mihail Sadoveanu, Mircea Eliade sunt câțiva dintre aceștia. Semnăturile lui Djokovic și Ronaldo pornesc de la 200 de euro. Un combinezon purtat de Massa pleacă de la 500 de euro. În timp ce o poză cu surorile Williams pleacă de la 75 de euro. Din colecție mai fac parte și cărțile poștale istorice cu imaginea și semnătura unor personalități istorice sau cărți de vizită. Alexandru Ioan Cuza, Carol al II-lea, Regina Maria sau Nicolae Toniza. Toate piesele care vor fi vândute au certificate de autenticitate. Colecția poate fi vizitată la Palatul Cesianu Racoviță până în ziua licitației. Tot până atunci pot fi plasate și oferte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: