Redactia.ro
Home » Monden » Cât te costă o noapte de cazare în vila familiei lui Florin Salam? Cum arată pensiunea de la munte a maneliştilor

Cât te costă o noapte de cazare în vila familiei lui Florin Salam? Cum arată pensiunea de la munte a maneliştilor

GALERIE FOTO (2) Florin Salam

Florin Salam și familia sa nu își iau venitul lunar doar din cântat, ci și din turism! Manelistul are o pensiune la munte, care îi aduce lunar bani în plus.

Florin Salam are pensiune la munte. Unde se află aceasta

Sora lui Florin Salam, Maria, a inaugurat în această toamnă o cabană pe Valea Doftanei, în Prahova. Aceasta nu este, însă, singura proprietate pe care o deține sora lui Salam. Femeia mai are și două hoteluri în Capitală.

Pensiunea de la munte a familiei Salam se află la 16 km de Sinaia și se află pe malul lacului Paltinu. Sunt trei construcții din lemn care pot fi închiriate, fie câte o cameră, fie întreaga cabană. Prețul pentru o noapte, pentru o singură cameră este de 350 de lei, iar dacă cineva vrea să închirieze întreaga cabană trebuie să plătească 1.500 de lei.

Și cealaltă soră a lui Florin Salam, Elena, este tot în domeniul turismului. Cele două conduc împreună hotelurile din Capitală.

În schimb, Florin Salam este mai atras de partea imobiliară. El deține mai multe apratamente pe care le închiriează în București, dar a și investit într-un cartier rezidențial, de care se ocupă ginerele său, soțul lui Bety Salam.

Florin Salam se căsătorește din nou

Florin Salam se va căsători din nou, în curând, cu Roxana Dobre, cea care îi este alături de șase ani.

”Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente ”nașpa” în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit”, a povestit Roxana Dobre.

Așadar, potrivit declarațiilor partenerei de viață a lui Salam, aceștia se vor căsători cândva anul viitor.

”O să fie la anul, nunta. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă interesează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu”, a spus logodnica lui Florin Salam, Roxana Dobre.

Florin Salam a mai fost căsătorit o dată, cu o femeie pe nume Ștefania, care i-a dăruit doi copii. Aceasta s-a stins în urmă cu 11 ani din cauza unei boli renale.

Pensiune
Pensiune
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: