Redactia.ro
Home » Monden » Cât timp își mai dorește Andreea Esca să stea la pupitrul știrilor? ”Nu e genul meu să mă plâng”

Cât timp își mai dorește Andreea Esca să stea la pupitrul știrilor? ”Nu e genul meu să mă plâng”

Cât timp își mai dorește Andreea Esca să stea la pupitrul știrilor? ”Nu e genul meu să mă plâng”

Andreea Esca a vorbit despre funcția de prezentor de știri pe care o deține de 26 de ani și a mărturisit și cât timp își mai propune să stea la pupitrul știrilor. 

Cât timp își mai dorește Andreea Esca să stea la pupitrul știrilor

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentoare de știri din România. Vedeta lucrează de peste 26 de ani la Pro TV și nu își dorește să părăsească trustul, așa cum chiar ea a declarat în urmă cu ceva timp, cu toate că a primit o mulțime de oferte irezistibile. Vedeta este foarte fericită cu locul ei de muncă și cu ascensiunea în carieră, fiind multuțimită și împlinită pe toate planurile.

Andreea Esca face parte din echipa Pro TV din ianuarie 1995 și nu își dorește să plece prea curând, dovadp fiind faptul că a refuzat o mulțime de oferte pentru a pleca la alte posturi de televiziune, și chiar de a se implica în politică. Mai mult decât atât, Andreea Esca crede că ar putea să mai rămână ani buni pe micile ecrane, asta dacă mintea și chipul o ajută în acest sens.

”Desigur că am primit multe de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut…Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV. Nu știu. Dacă mă ține mintea și fața, da (ar putea să mai stea încă 26 de ani la Pro TV). Suntem la televizor, oamenii se uită la asta. Deci trebuie să te țină mintea și chipul. Așa e, despre asta e vorba. De contract? Nu, nu e genul meu să mă plâng… în general, de nimic. Consider că dacă ceva nu îmi place, nu e bine, vorbesc despre asta și rezolv problema. Nu sunt genul de persoană care să mă plâng și să trăiesc acolo frustrată și supărată. Cred că absolut orice lucru se poate rezolva”, a declarat Andreea Esca într-un interviu pentru libertatea.ro.

Andreea Esca e renunțat să intre în politică și are o mulțime de afaceri

Andreea Esca nu este doar una dintre cele mai cunoscute prezentatoare, ci și una dintre marile afaceriste. Aceasta recunoaște că a primit oferte de a intra în politică, dar spune că nu este deloc interesată de acest domeniu. În plus, vedeta are propriile afaceri la care trebuie să se gândească. Mai exact, știrista este redactorul șef al propriei reviste, A-list Magazine și deține un business la Porumbacu de Sus, în apropierea Sibiului.

Proiectul a plecat de la simplu fapt că a vrut să salveze o casă de lemn care ar fi ajuns pe foc. Ulterior, Andreea Esca a mai salvat alte locuințe și a făcut un complex turistic cu căsuțe din lemn restaurate.

Căsuțele sunt complet utilate și aduse la confortul modern și sunt așezate pe un teren în satul bunicului știristei, localitate în care merge destul de des.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: