Redactia.ro
Home » Știri » Cât timp va continua să ningă în București?! Precizările meteorologilor

Cât timp va continua să ningă în București?! Precizările meteorologilor

În București continuă să ningă.

Bucureștiul a fost acoperit de zăpadă în urma ninsorilor care au început în această dimineață, iar meteorologii au emis o prognoză specială privind durata acestor precipitații în Capitală. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), stratul de zăpadă măsura în jur de 2 cm până la ora 14:00 și era neuniform pe întreg teritoriul orașului.

Ninsorile vor continua până în cursul serii de joi, conform prognozei meteorologilor, iar vineri dimineață, la ora 08:00, stratul de zăpadă estimat va atinge între 6 și 8 cm. Vântul va avea intensitate slabă și moderată, iar temperatura aerului se va situa în jurul valorii de 0…1 grad Celsius.

Ninsorile continuă în România

Pentru noaptea de joi spre vineri, meteorologii anunță că ninsorile vor persista, mai ales în prima parte a nopții, cu vânt slab până la moderat. Temperatura minimă va coborî la -2…0 grade Celsius.

Fenomene meteorologice similare sunt raportate în întreaga țară, conform informării emise de ANM. În intervalul 6 decembrie, ora 18:00 – 8 decembrie, ora 08:00, se așteaptă precipitații moderate cantitativ în cea mai mare parte a țării, cu predilecție dinspre sud-vest. În special în regiunile sudice, cantitățile de apă vor atinge 10…15 l/mp, izolat chiar 20 l/mp. În zonele montane și în Moldova, se vor înregistra predominant ninsori, cu depunere de strat de zăpadă.

În celelalte regiuni vor predomina ploile, urmate de precipitații mixte, cu posibile depuneri de polei în anumite zone. Meteorologii recomandă atenție sporită și precauție în deplasări, având în vedere condițiile meteorologice dificile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: