Redactia.ro
Home » Știri » Cât trebuie să scoți din buzunare dacă vrei să-ți cânte Jador sau Culiță Sterp la nuntă. Suma este colosală

Cât trebuie să scoți din buzunare dacă vrei să-ți cânte Jador sau Culiță Sterp la nuntă. Suma este colosală

jador

Jador și Culiță Sterp sunt doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Aceștia au câștigat popularitate în rândul noii generații și sunt solicitați pentru evenimente de amploare, unde atmosfera este una plină de strălucire, iar banii sunt aruncați cu găleata pe scenă. Iată cât trebuie să scoată din buzunare cei care vor să-i audă cântând live pe Jador sau Culiță Sterp, în cadrul unui eveniment privat. Suma este una colosală pe care nu oricine și-ar putea-o permite.

Cât trebuie să scoți din buzunare dacă vrei să-ți cânte Jador sau Culiță Sterp la nuntă. Suma este exorbitantă

În ultima perioadă, Jador a trecut prin momente dificile din punct de vedere al sănătății și a luat în considerare posibilitatea de a renunța la muzică după ce își va onora toate contractele programate pentru acest an. Recent, solistul a făcut un anunț îngrijorător direct din patul de spital și se zvonește că ar fi suspect de cancer la colon, o boală nemiloasă.

Jador și-a făcut cunoscută intenția de a se retrage din industria muzicală, însă o astfel de decizie ar avea consecințe financiare semnificative pentru el. Un organizator de evenimente a dezvăluit onorariul solicitat de artiștii Jador și Culiță Sterp, conform Playtech.ro.

„După participarea la concursul de supraviețuire Survivor, lor le-au crescut foarte mult onorariile, cu mii de euro. Câștigă, în acest an, alături de trupele lor de instrumentiști, în jur de 7-8.000 de euro, pentru un recital, la o nuntă, iar în străinătate, mai ales în Germania, pot lua chiar și peste 10.000 de euro, plus cazare la hotel, bilete de avion. Jador și Culiță Sterp sunt cotați cam la fel. Din acești bani, ei au grijă și de rudele lor, nu provin din familii bogate, își respectă părinții și îi ajută. Nu au uitat de unde au plecat”, a declarat organizatorul de evenimente pentru sursa menționată anterior.

Jador a avut o copilărie dificilă

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, este un manelist de 28 de ani care a participat și la emisiuni TV. Printre aparițiile pe care le-a punctat pe micile ecrane se numără Puterea Dragostei, Survivor, Poftiți pe la noi și România are roast. Tânărul de 28 de ani a putut fi văzut atât în priducțiile marca Kanal D, cât și la cele create de către Antena 1.

Jador a crescut într-o familie modestă din Bacău, iar copilăria sa nu a fost tocmai ușoară. Chiar dacă a avut neajunsuri, a reușit să fie un elev silitor și să-și depășească imediat condiția.

Situația materială nu l-a împiedicat să-și continue studiile, dimpotrivă, l-a impulsionat. Astfel, a ajuns să ia examenul de licență, dar a făcut și masteratul la ASE, așa cum a declarat chiar el, în cadrul unei emisiuni TV. În paralel cu școala, a scos piese care i-au adus concerte și faimă în țară.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: