Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea a vorbit despre înșelat pentru prima dată. Ce i s-a întâmplat, de fapt, comediantului: ”Înșelatul ar trebui să fie ilegal”

Cătălin Bordea a vorbit despre înșelat pentru prima dată. Ce i s-a întâmplat, de fapt, comediantului: ”Înșelatul ar trebui să fie ilegal”

GALERIE FOTO (2)

Cătălin Bordea a făcut o serie de declarații neașteptate cu privire la părerea sa sinceră despre înșelat. Declarațiile comediantului au șocat pe toată lumea, mai ales după ce s-a zvonit că Livia, fosta sa soție, ar fi avut o aventură cu un alt bărbat.

Știrea că Livia și Cătălin Bordea au hotărât să divorțeze a stârnit o reacție puternică în întreaga țară, dat fiind faptul că aceștia formau un cuplu apreciat și admirat, care părea să fi găsit dragostea adevărată într-o lume agitată. Cei doi au trăit o poveste de iubire de peste 11 ani, iar vestea despărțirii lor a surprins pe toată lumea, inclusiv pe cei mai înfocați susținători ai lor.

Cătălin Bordea vorbește despre înșelat

Cu toate că au circulat diverse zvonuri și speculații despre motivele care au condus la această ruptură, niciunul dintre foști parteneri nu a făcut declarații publice despre cauza divorțului lor. Una dintre presupunerile care au circulat în spațiul public a fost legată de infidelitatea din cuplu, în special în ceea ce o privește pe Livia Bordea.

Cu toate acestea, aceste afirmații nu au fost confirmate și nici susținute de dovezi concrete. Ceea ce a adăugat și mai mult combustibil în foc a fost faptul că Cătălin Bordea a făcut declarații cu privire la infidelitate înainte de despărțirea lor.

„Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte, și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală. Dacă eu îți sparg casa, tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.r. Bordea râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.

În momentul în care înșeli pe cineva, îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit… în afară de familie (n.r. Bordea râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale, nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie!”, mărturisea Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea și Livia au divorțat

Pe măsură ce timpul a trecut, zvonurile despre motivul divorțului au crescut în intensitate, iar mulți fani și-au exprimat dezamăgirea și confuzia cu privire la această situație. Cu toate acestea, atât Livia, cât și Cătălin, au ales să păstreze tăcerea și să trăiască această separare în intimitatea lor, până când au finalizat toate formalitățile legale ale divorțului.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: