Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Bordea, gesturi tandre cu o concurentă de la Iumor. Schimbul de replici dintre ei i-a lăsat fără cuvinte pe cei din platou

Cătălin Bordea, gesturi tandre cu o concurentă de la Iumor. Schimbul de replici dintre ei i-a lăsat fără cuvinte pe cei din platou

GALERIE FOTO (2) catalin bordea

Un nou sezon al emisiunii Iumor a început, iar jurații sunt pregătiți să asculte cele mai bune numere de roast și să fie martorii celor mai amuzante scenete. În cea mai recentă ediție a emisiunii, cel care s-a bucurat de toată atenția unei concurente a fost nimeni altul decât proaspătul burlac Cătălin Bordea. Iată ce s-a petrecut în culise!

Schimb savuros de replici între o concurentă și proaspătul burlac Cătălin Bordea

Nu mai este un secret pentru nimei faptul că Livia și Cătălin Bordea au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. La scurt timp după despărțire, Livia a fost fotografiată în ipostaze intime alături de cel care i-a fost cândva cel mai bun prieten lui Cătălin, artistul Spike. Contactat de către jurnaliști, Spike a făcut o declarație controversată.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, declara Spike, la scurt timp după ce imaginile în care el și Livia se sărutau au apărut în presă.

Cătălin Bordea profită din plin de statutul de burlac și se concentrează asupra muncii, implicit și asupra rolului de jurat al emisiunii Iumor. În cea mai recentă ediție și-a făcut apariția o tânără de 25 de ani, pe nume Andreea Ciocan care și-a declarat slăbiciunea pentru Cătălin Bordea despre care a afirmat că este un bărbat atrăgător, într-o formă fizică excelentă, fix pe gustul ei.

„Îmi place de Bordea. E drăguț, e ce trebuie. E foarte drăguț, este și fit”, a declarat concurenta.

Cătălin Bordea nu a pierdut timpul și s-a deplasat în culise, acolo unde și-a cunoscut fana. Cei doi s-au îmbrățișat și au făcut un schimb de replici care, cu siguranță, a făcut deliciul telespectatorilor.

Cătălin Bordea: „Andreea te cheamă, nu?”

Andreea Ciocan: „Andreea sunt pentru tine. Dar pot fi și Livia, dacă vrei!”

andreea ciocan
Andreea Ciocan

Livia, fosta lui Cătălin Bordea, s-a întors în căminul conjugal cu branula în mână

Livia, fostă parteneră a lui Cătălin Bordea, a fost surprinsă în momentul în care părăsea spitalul cu brațul bandajat și cu branula în mână. Aceasta s-a îndreptat rapid către locuința în care trăia, în vremurile bune, alături de Cătălin Bordea.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Livia a fost fotografiată în timp ce se săruta pasional în mașină cu Spike, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea. Cu toate că părea că își construiește o nouă relație, bruneta a început să se confrunte cu probleme.

În zilele trecute, a avut nevoie de asistența medicilor. Miercuri, vedeta a fost observată în fața unei clinici private din Capitală, având o branulă în mâna dreaptă. Cu aspect vizibil slăbit, fosta parteneră a lui Cătălin Bordea aștepta un taxi cu geanta pe umăr.

După ce a urcat în mașină, Livia nu a mers direct acasă, ci la locuința pe care o împărțea cu fostul soț. Se pare că nu a venit pentru a se întâlni cu actorul, ci pentru a discuta afaceri, conform informațiilor de pe cancan.ro.

Livia a coborât din mașină și a mers rapid către scara blocului. Acolo a fost întâmpinată de un paznic care i-a înmânat o geantă, probabil conținând lucrurile care îi aparțineau și care rămăseseră în urma ei, după ce a plecat de la domiciliul conjugal. Poate că a ales să nu intre în apartament sau, posibil, i-a fost interzis accesul în clădire. După ce și-a luat lucrurile, Livia s-a retras către locuința sa.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: