Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Ce probleme de sănătate are designerul

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Ce probleme de sănătate are designerul

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Ce probleme de sănătate are designerul

Cătălin Botezatu se confruntă de ceva timp cu mai multe probleme de sănătate! Designerul a făcut o serie de declarații despre starea lui actuală. 

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Ce probleme de sănătate are designerul

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară, iar pe lângă viața opulentă pe care o duce, se pare că bărbatul se confruntă și cu câteva probleme de sănătate. Acesta a mărturisit că într-o seară s-a speriat îngrozitor din cauza faptului că s-a simțit rău, astfel că s-a urcat de unul singur în mașină și a mers direct la spital.

Designerul se confruntă cu aceste probleme de sănătate de ceva timp, astfel că până acum și-a tot ținut publicul la curent în ceea ce privește situația medicală. Acesta a declarat recent, că la miez de noapte, s-a urcat în mașină și s-a dus de unul singur la spital, căci s-a speriat foarte tare din cauza faptului că s-a simțit rău.

”E adevărat că într-o seară m-am speriat foarte tare și m-am dus singur, efectiv, m-am urcat în mașină și m-am dus la spital, dar totul este sub control. Încerc să evit pe cât se poate stresul, oboseala, dacă pe vremuri mai pierdeam nopți, acum abia aștept după ce îmi termin activitățile să ajung acasă, să fac un duș și să merg repede la culcare să mă pot odihni măcar 8-9 ore. Am renunțat la multe lucruri pe care le făceam înainte. Sunt analizele de bază în care mă controlez din cap până în picioare la tot ce inseamnă organismul uman și nu în ultimul rând cele legate de operațiile pe care le am, cele oncologice. Mergeam și înainte. Mi-am făcut analizele chiar dacă mă simțeam bine sau nu și am avut grijă de două ori pe an să le fac, în țară sau peste hotare”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Obiceiul nesănătos la care Cătălin Botezatu nu renunță

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, în cursul lunii martie, însă nu și-a dorit să dezvăluie despre ce intervenție a fost vorba de data asta. Cu toate astea, celebrul designer le-a mărturisit fanilor că totul a decurs perfect.

După ultima intervenție, medicii l-au sfătuit pe Botezatu să evite stresul, pe care o numește principal cauză a problemelor sale de sănătate.

”Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că sunt internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (sigură) din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală”, spunea Cătălin Botezatu pe Instagram, în cursul lunii martie.

Cu toate astea, obiceiul nesănătos la care Cătălin Botezatu nu renunță, deși a fost operat recent este fumatul trabucului. Designerul apare în multe poze cu trabucul în mână, semn că este o plăcere la care nu ar vrea să renunțe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: