Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu a reacționat! Ce spune designerul după ce o româncă a fost ucisă de rechin în Egipt

Cătălin Botezatu a reacționat! Ce spune designerul după ce o româncă a fost ucisă de rechin în Egipt

Tragedia care a înmărmurit lumea, l-a făcut și pe Cătălin Botezatu să reacționeze. În ciuda a toate, el spune că nu renunță la scufundări și consideră cazul unul izolat. Celebrul designer a făcut zeci de scufundări în Marea Roșie, fără să pățească ceva. Bote este de părere că tragedia în urma căreia o româncă din Suceava a fost ucisă de rechinul Mako este un caz izolat. Mai mult, el spune că nu exclude posibilitatea ca incidentul să fie o strategie împotriva turismului din Egipt.

Cătălin Botezatu a reacționat! Ce spune designerul după ce o româncă a fost ucisă de rechin în Egipt

„Egiptul și Marea Roșie sunt recunoscute în toată lumea, pentru cea mai frumoasă mare, pentru că acolo se realizează cele mai tari scufundări. Vorbesc de scuba diving și snorkeling, iar flora, fauna submarină este una dintre cele mai frumoase din lume, dacă nu în top 3. În ceea ce privește rechinii în Marea Roșie și în zona Egiptului, eu cred că este o întâmplare nefericită.

Ea s-a produs, nu neapărat pentru că există rechini în Marea Roșie care atacă, pentru că așa ceva nu există. Eu cred că este și o manipulare. Poate că putem merge până acolo, cât să ne gândim că, așa cum s-a întâmplat și cu atentatele, e o strategie împotriva turismului din Egipt, care, într-adevăr, e pe cai mari.

Să nu uităm, cu ani în urmă au sacrificat două avioane cu turiști străini. Deci… niște atentate teroriste, tocmai ca să le ucidă turismul acestei țări frumoase, pe care eu, de altfel, o ador. Problema cu rechinul cred că este un caz izolat. Pentru că eu am făcut de zeci de de ori scufundări în Egipt în Hurghada, cât și la Sharm el-Sheikh”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru FANATIK.

Cătălin Botezatu a reacționat! Ce spune designerul după ce o româncă a fost ucisă de rechin în Egipt

„Poți merge până la teorii ale conspirației și să spui că cineva a făcut, în așa fel, ca un rechin sau poate mai mulți rechini să fie agresivi. Dar eu recomand în continuare Egiptul, recomand scufundările.

Divingul și snorkelingul sunt cele mai frumoase. Ei au cele mai frumoase recife de corali din lume. Recomand călătoriile pe mare, pentru că eu nu am văzut în viața mea atât de mulți delfini la un loc,

care să se joace efectiv pe lângă ambarcațiunile turiștilor. Faptul că se întâmplă ceva, nu trebuie generalizat. Oriunde în lume se poate întâmpla ceva rău. Nu înseamnă că e ceva permanent”susține designerul Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: