Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu dă tot din casă! Motivul pentru care nu are de gând să renunțe la burlăcie: «Îmi iau din natură ce vreau, când vreau»

Cătălin Botezatu dă tot din casă! Motivul pentru care nu are de gând să renunțe la burlăcie: «Îmi iau din natură ce vreau, când vreau»

catalin botezatu

Cătălin Botezatu a trăit mereu în lumina reflectoarelor și s-a aflat în atenția publicului. La vârsta de 56 de ani, cunoscutul creator de modă a se poate lăuda cu o viață sentimentală tumultuoasă. El a mărturisit că a avut numeroase relații cu femei frumoase de-a lungul timpului, dar niciuna dintre ele nu l-a convins să ia în considerare căsătoria. El justifică acest aspect prin iubirea sa pentru libertate. Iată care este defectul pe care nu-l poate trece cu vederea atunci când formează un cuplu alături de cineva!

Ce nu poate suporta Cătălin Botezatu într-o relație

Cătălin Botezatu are așteptări ridicate când vine vorba despre femei și despre modul în care acestea arată și se comportă în societate. Deși recunoaște că a fost mereu înconjurat de femei frumoase, nu are niciun plan de a se căsători, deoarece nu tolerează ideea de a fi sub controlul cuiva și nu suportă să dea explicații pentru faptele sale. Mai mult decât atât, creatorul de modă susține că varietatea este un aspect esențial în viața sa, așadar nu poate să stea prea mult timp alături de o singură femeie.

„Niciodată! Nu sunt adeptul căsniciei. Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt? Nu! Nu-mi plac femeile pe care le-am întâlnit și au fost posesive cu mine, le-am eliminat imediat din viața mea! Mă simt bine cum sunt. Dacă vreau, îmi iau din natură, ce vreau, când vreau, la orice oră vreau, deocamdată, pot!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu are de gând să se căsătorească vreodată

Designerul recunoaște că a avut întotdeauna succes în atragerea atenției femeilor și poate enumera nume importante care au fost la un moment dat în viața sa. Cu toate acestea, nu toate relațiile au fost pe placul său. Cătălin Botezatu afirmă că multe dintre aceste femei au manifestat comportamente posesive, ceea ce l-a determinat să pună capăt relațiilor mai repede decât s-ar fi așteptat partenerele sale.

Creatorul de modă a admis că întotdeauna a fost selectiv în ceea ce privește alegerile sale în materie de femei, dar niciodată nu a fost interesat să transforme vreo relație într-una mai serioasă, preferând să rămână în statutul de burlac.

„N-o să fiu ipocrit, toate viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când”, a subliniat Cătălin.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: