Redactia.ro
Home » Monden » Catălin Botezatu, destăinuiri cutremurătoare: “Cel mai greu moment din viața mea”

Catălin Botezatu, destăinuiri cutremurătoare: “Cel mai greu moment din viața mea”

Catalin Botezatu, despre starea de sanatate

Designerul de modă Cătălin Botezatu s-a confruntat în ultimii ani cu probleme de sănătate majore, care i-au schimbat acestuia stilul de viață. Cu toate astea, creatorul de modă a învățat să aprecize mai mult viața și fiecare lucru pe care îl are. În prezent, Cătălin Botezatu nu este într-o relație, dar are o carieră impresionantă, acesta fiind în continuare în juriul Bravo, ai stil!

Catălin Botezatu, destăinuiri cutremurătoare: “Cel mai greu moment din viața mea”

În urmă cu un an, creatorul de modă Cătălin Botezatu, se confrunta cu o boală foarte grea. Acesta a avut cancer și probleme la inimă, iar acum designerul se bucură de viața lui după ce a reușit să învingă cea mai gravă boală. Acesta a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut. „Oamenii trebuie să „supraviețuiască” și să aibă răbdare. Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru tot în fiecare dimineață. Eram pe patul de moarte și mă rugam, mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut”, a declarat el pentru Antena Stars.

Cătălin Botezatu s-a operat de tumoră la colon

Designerul român a trecut printr-o situația cumplită anul trecut, după ce a fost diagnosticat cu o tumoră la colon. Acesta a fost operat în Turcia, misiunea fiind îndeplinită cu succes. Aflat pe patul de spital, Botezatu a păstrat în permanență legătura cu fanii săi, anunțându-i care este starea sa de sănătate.

În urmă cu ceva timp, Botezatu a vorbit despre perioada când a fost nevoit să facă închisoare. Creatorul de modă a fost închis în 1996 în Italia, după care a fost extrădat în România. Motivul condamnării a fost un credit luat de la bancă pe care nu a mai putut să-l plătească. Mai mult, acesta a declarat că a fost un conflict al mafiei politice la mijloc. „Am fost victima dacă stăm să ne gândim, dar nu aș vrea să mă victimizez. Am luat un credit pentru că am fost puși în imposibilitatea de a plăti salariile„, a sustinut Botezatu.

Loading...