Redactia.ro
Home » Monden » Catălin Cazacu a lăsat însărcinată o bombă-sexy, dar refuză să-și asume paternitatea. Cine este tânăra misterioasă

Catălin Cazacu a lăsat însărcinată o bombă-sexy, dar refuză să-și asume paternitatea. Cine este tânăra misterioasă

Catalin Cazacu

Cătălin Cazacu se distrează în Zanzibar și pare să fie nepăsător față de fosta lui iubită, o bombă-sexy, pe care a lăsat-o însărcinată și refuză să-și recunoască parternitatea. Cătălin Cazacu mai are, deja, un băiat, în vârstă de zece ani. Cine este tânăra misterioasă, aflată în cinci luni de sarcină și care îi va mai dărui un moștenitor prezentatorului TV?

Catălin Cazacu a lăsat însărcinată o bombă-sexy, dar refuză să-și asume paternitatea. Cine este tânăra misterioasă

Celebrul prezentator TV, Cătălin Cazacu se află de câteva zile în Zanzibar unde se răsfață cu petreceri ca-n vremurile bune. A uitat de grijile din țară, mai ales că a lăsat însărcinată o tânără blondină, în vârstă de 24 de ani și refuză să-și asume paternitatea copilului, potrivit Cancan.ro. Cine este fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, care are cinci luni de sarcină?

Tânăra se numește Lavinia Cazacu și a confirmat pentru Cancan.ro. faptul că urmează să devină mamă. Nu a dat mai multe detalii despre acest subiect.Sunt însărcinată, într-adevăr, dar am ales ca viața mea personală să fie privată și să nu dau niciun detaliu în acest sens”, a spus Lavinia pentru Cancan.

La cei 24 de ani, Lavinia are un magazin de haine de brand, în care au pășit multe vedete, de-a lungul timpului, printre care: Andreea Bănică, Feli, Elena Gheorghe sau Ramona Gabor. Însă, din cauza pandemie, magazinul a fost închis. După ce va naște, Lavinia se va ocupa, din nou, de magazin.  ”Planurile mele? După ce voi naște, acum fiind însărcinată în cinci luni, mă voi ocupa de afacere din nou. La vară, probabil. Acum am suspendat activitatea. Probabil, pentru perioada în care voi naște mă vor retrage la părinți, acasă”, a mai dezvăluit Lavinia.

Cătălin Cazacu nu s-a dus întâmplător în Zanzibar

Prezentatorul TV spune că nu s-a dus întâmplător pe tărâmurile africane. În Zanzibar are mai mulți prieteni cu care organizează petreceri.

”Nu am ales să vin întâmplător pe această insulă. Aici am mai mulți prieteni. Printre amicii mei de aici se numără și Ciprian «Zanzibarezul». Este un român stabilit de câțiva ani pe insulă și la care toți conaționalii apelează când ajung aici. Împreună cu el am legat o petrecere. A ieșit foarte tare.

Asta îmi e meseria în țară, dar, dacă acolo nu pot să o exercit, m-am gândit să o fac aici, în Zanzibar, pe insula unde nu există coronavirus. Nu mă opresc aici, am în plan să organizez și o petrecere mai mare. Cu siguranță, românii care au luat cu asalt insula o să fie extrem de bucuroși”, a dezvăluit Cătălin Cazacu într-un interviu.

Image result for catalin cazacu zanzibar

La vârsta de 25 ani, Cătălin Cazacu a devenit tată pentru prima oară. Fiul lui are acum zece ani, iar el este un tată mândru.

Ce spune Cătălin Cazacu despre renunțarea la burlăcie. „Dacă mă căsătoresc, o fac pentru totdeauna”

”De foarte multe ori chiar l-am văzut ca pe fratele meu, chiar îl și prezint uneori așa. S-a întâmplat abrupt și nu cred că eram pregătit, de fapt nu cred că un bărbat poate fi pregătit vreodată, pentru a fi tată. A fost foarte mișto pentru că am trecut prin niște experiențe pe care eu acum le văd la oamenii din jurul meu, la prieteni care s-au căsătorit după 30 de ani, care acum fac copii. Ei acum trec prin toate etapele prin care eu am trecut de foarte tânăr și îmi dau seama cât de mișto a fost că am avut ocazia asta. Că eu sunt acum în situația în care pot să vorbesc cu fiul meu pe Whats App, am diferite discuții foarte interesante, în timp ce prietenii mei abia își leagănă copiii. E foarte tare că am crescut împreună cu el. De multe ori împărțeam jucăriile și nu glumesc. Toate jucăriile lui trec mai întâi prin mâna mea, pentru că și eu sunt un copil”, a mai spus Cătălin Cazacu, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: