Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată brazii de Crăciun ai vedetelor. Simplitate, dar și lux și opulență

Cum arată brazii de Crăciun ai vedetelor. Simplitate, dar și lux și opulență

VIDEO! Ce a găsit o familie din Australia în pomul de Crăciun.

Vedetele s-au pregătit temeinic de Crăciun și au avut grijă să-și împodobească brazii în cel mai frumos mod. Daca unele au mers pe simplitate, altele au mers pe ideea de lux și opulență.

Cum arată brazii de Crăciun ai vedetelor

Vedetele s-au pregătit de Crăciun cum au știut mai bine. Au împodobit brazii și s-au pozat lângă aceștia. În timp ce unele dintre ele i-au împodobit cât mai simplu, altele au mers pe ideea de lux și opulență.  Andra, Andreea Bălan, Andreea Mantea, Cătălin Cazacu, Ștefan Bănică, Andreea Marin, sunt doar câteva dintre star-urile la care ne referim.

Andra a ales decorațiuni cu roșu și auriu pentru brad.  S-a pozat cu familia lângă acesta și a postat pe rețelele de socializare.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, interior

Cătălin Botezatu a optat pentru un brad luxos, cu decorațiuni albe și instalație albastră. Lângă acesta erau așezate cadouri scumpe, de la branduri de renume.

Cătălin Cazacu a împodobit…motocicleta

Cătălin Cazacu de la Kanal D este ceva mai excentric față de celelelate vedete. El a ales un altfel de brad, el a împodobit…motocicleta.

Andreea Marin a împodobit bradul cât mai simplu. A ales o instalație albă cu decorațiuni albe care luminează frumos bradul de Crăciun.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, interior

Andreea Mantea a avut un brad extrem de împodobit. Ea a mizat pe mult alb și auriu.

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni stând jos şi interior

Cât despre Andreea Bălan a împodobit și ea bradul la fel simplu Andreea Marin. Chiar are mai mulți brazi, lângă cares-a pozat alături de fetițele ei. Toate trei s-au îmbrăcat în alb.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare şi nuntă

Ce semnfică împodobirea bradului de Crăciun

Împodobirea bradului de Crăciun este o tradiție veche de zeci de ani. El reprezintă pomul vieții, datorită culorii verzi, dar și pe Iisus Hristos, veșnic viu. Nu se cunoaște cu exactitate de unde s-a pornit ideea de împodobire a bradului. Se spune că pentru prima oară popoarele germanice au împodobit bradul și apoi a fost preluată această idee și de creștini.

În România, pentru prima oară a fost împodobit bradul, pe timpul lui Carol I de Hohenzollern, în anul 1866, în palatul acestuia. O mulțime de români au procedat, ulterior asemeni regelui. În ceea ce privește steau din vâful bradului se spune că aceata duce la îndeplinirea tututor dorințelor. De asemenea, steaua reprezintă steaua de la Betleem pe care au urmat-o magii pentru vestirea nașterii lui Hristos. De altfel, luminițile din brad reprezintă stelele din paradis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: