Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Crișan a ajuns de nerecunoscut! Problemele de sănătate care nu-i dau pace artistului: „N-a avut curaj să se implice niciun medic”

Cătălin Crișan a ajuns de nerecunoscut! Problemele de sănătate care nu-i dau pace artistului: „N-a avut curaj să se implice niciun medic”

Cătălin Crișan a fost operat de urgență.

După săptămâni de incertitudine și așteptare, vestea operației prin care a trecut Cătălin Crișan a uimit fanii și pe cei din industria muzicală. Solistul în vârstă de 55 de ani a dezvăluit pe rețelele sociale că a suferit o intervenție chirurgicală complicată, dar necesară, și și-a exprimat recunoștința față de medicul care l-a operat și față de iubita sa.

Ce diagnostic a primit Cătălin Crișan

Cătălin Crișan a fost diagnosticat cu o dublă hernie de disc laterală, o afecțiune a coloanei vertebrale care poate cauza dureri intense și disconfort. Artistul a recunoscut că durerea a fost greu de suportat și că a decis, împreună cu medicul său, să apeleze la intervenția chirurgicală pentru a înlătura problema.

În postarea sa de pe Facebook, Cătălin Crișan a menționat că operația a fost efectuată de către Dr. Mihai Adrian Cristescu, medic primar neurochirurg. Artistul i-a mulțumit medicului pentru profesionalismul și curajul său, menționând că acesta i-a salvat practic viața, ajutându-l să scape de durerile intense cauzate de hernia de disc.

De asemenea, Cătălin Crișan a transmis și mulțumiri partenerei sale de viață pentru sprijinul acordat pe parcursul întregii perioade dificile. Apreciază grija și susținerea oferite, fapt ce l-a ajutat să treacă peste operație și să își revină rapid.

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj sa se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere. Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grija de mine!”, a scris Cătălin Crișan, pe Facebook.

Cât de gravă este operația de hernie de disc

Hernia de disc este o afecțiune comună a coloanei vertebrale, care poate cauza dureri de spate severe, amorțeală și slăbiciune în membrele inferioare. În cazul lui Cătălin Crișan, diagnosticul a inclus o dublă hernie de disc laterală, ceea ce a necesitat o intervenție chirurgicală pentru a remedia situația.

Detalii despre viața personală a lui Cătălin Crișan

Cătălin Crișan a ținut să precizeze că viața sa personală este în regulă, menționând că merge peste tot împreună cu iubita sa și că nu există nicio problemă. Artistul s-a recăsătorit după cele două divorțuri și își construiește viața alături de actuala sa parteneră de viață.

„Este totul în regulă și vizavi de copii și vizavi de viața personală. Nu ascund pe nimeni. Noi mergem peste tot împreună, nu este nicio problemă. Dar una e să ascunzi și una este, ca ostentativ, să dorești să apară”, a mărturisit Cătălin Crișan într-un interviu pentru Antena Stars.

Cătălin Crișan a trecut cu bine prin operație și își exprimă recunoștința față de cei care l-au susținut în această perioadă dificilă. Fanii își doresc acum ca artistul să se recupereze complet și să revină în forță pe scenă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: