Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Crişan SUFERĂ financiar după ce a stat o viaţă întreagă pe scenă. Banii din drepturile de autor, o bătaie de joc!

Cătălin Crişan SUFERĂ financiar după ce a stat o viaţă întreagă pe scenă. Banii din drepturile de autor, o bătaie de joc!

Cu dieta lui Cătălin Crişan slăbești peste 15 kilograme. Consumi 5 mese pe zi

Cătălin Crişan cântă, aproape, de când se ştie. Şi de când îl ştim noi. Dar, din păcate, asta nu i-a adus şi recunoştinţă financiară. Artistul tocmai a dezvăluit suma cu care este recompensat din drepturile de autor, iar banii sunt o adevărată bătaie de joc.

Cântăreţul vorbește despre problemele reale cu care se confruntă artiștii români din țara noastră. De asemenea, a mai adus în discuție și faptul că nu câștigă deloc bine după o frumoasă carieră muzicală.

71 lei pentru drepturile de autor

În cadrul unui interviu, interpretul spune că, după o viață întreagă de muncă, nu câștigă deloc bine din drepturile de autor.

„Din drepturi de autor, cel puțin eu, la 646 de melodii cântate și scrise în 35 de ani de carieră, am primit acum trei luni 71 de lei”, spune Cătălin Crișan, potrivit ego.ro.

Cătălin Crişan a mai spus că nu a stat deloc în acești tot ani de pandemie și că tot ce a făcut a fost să scrie pentru diferiți artiști din țara noastră. De asemenea, s-a apucat să scrie și două piese de teatru, dar și de primul lui roman.

Viața mea artistică continuă. Spun „continuă’ pentru că în această perioadă de doi ani n-am stat…Am scris melodii pentru Alin Stoica, prim-tenor al Operei Naționale, pentru prietenul meu de-o viață, Cornel Palade, pentru mine, pentru Natalia Guberna. Am scris a doua piesă de teatru și sunt la mijlocul primului meu roman.

Așadar, cred că am răspuns la primele două întrebări dintre cele trei ale primului punct. Noutățile sunt: pregătesc un turneu în toată țara, și nu numai, LIVE cu orchestră, reîncep repetițiile cu piesa de teatru, vreau să termin romanul și să-l public, să lansez cele două albume cu cele douăzeci și patru de piese, care „zac’ pe masă de doi ani”, a decalarat artistul pentru sursa amintită.

Ce femei apreciază Crişan

Fiind considerat simbolul romantismului, a fost întrebat de multe ori ce concepție are el asupra iubirii. Cătălin Crișan spune că tot timpul s-a îndrăgostit ușor și dragostea este specială la orice vârstă.

Apreciez femeile cu personalitate justificată, cu farmec şi autoironie, pe cele care se pot întreţine singure şi nu vânează celebritate şi bani, optimiste, cu reală credinţă-n Dumnezeu, cu educaţie, umor şi cultură. Ce nu suport la o femeie?

Este simplu: falsitatea, prostia, tupeul în sensul rău al cuvântului, lipsa de personalitate, de coloană vertebrală, duplicitatea, lipsa de onestitate, dar cel mai mult „urăsc” IPOCRIZIA. Femeia nu poate fi niciodată urâtă, are un farmec al ei şi noi suntem de vină dacă nu i-l descoperim”, a mai zis Cătălin Crişan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: