Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Crișan trăiește o nouă poveste de iubire la 56 de ani. Cine este Camelia, femeia care i-a furat inima

Cătălin Crișan trăiește o nouă poveste de iubire la 56 de ani. Cine este Camelia, femeia care i-a furat inima

Cătălin Crișan și Camelia trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

La vârsta de 56 de ani, celebrul artist român Cătălin Crișan pare să fi găsit din nou dragostea în brațele unei femei numite Camelia. După două divorțuri și peste zece ani de la ultima despărțire, cântărețul trăiește o relație de aproximativ un an cu această brunetă în vârstă de 48 de ani. O poveste de iubire care a rămas departe de ochii curioșilor timp de un an, dar care a fost dezvăluită recent de artist.

Cine este iubita lui Cătălin Crișan

Cătălin Crișan a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele luni, confruntându-se cu probleme de sănătate care l-au dus chiar pe masa de operație. În această perioadă complicată, Camelia a fost sprijinul necondiționat al artistului. Despre partenera sa de viață, Crișan a declarat într-o emisiune la Prima TV.

„Este partenera mea de viață, împlinim un an. (…) Camelia o cheamă. (…) Important este că au fost cele două săptămâni înainte de operație, cele mai grele din viața mea, cele mai dureroase. Noi, practic, aveam vreo 7 luni de când ne cunoșteam. M-a ajutat extrem de mult, cu sufletul și la propriu. La un moment dat nu mai puteam să mă mișc deloc. Mai ales că nu aveam în spate ani de căsnicie sau relație, putea să spună: ‘Ești drăguț, mi-a făcut plăcere, dar când te vindeci sună-mă’.

A fost un calvar și pentru ea, și pentru mine. Dormeam adunat 20 – 25 de minute în fiecare noapte. Împreună cu niște prieteni, cu pătura, cărat prin mașini, dus la doctor, a fost lângă mine. Iar pentru mine contează extrem de mult lucrul acesta. Și prietenii mei i-au mulțumit, iar ea se enervează și zice: ‘Măi, nu ai de ce să îmi mulțumești, că îl iubesc pe omul ăsta’. Nu îi mulțumești cuiva care îl îngrijește pe omul pe care îl iubește. (…) Ce să spun? E o relație frumoasă, o relație pe care nu am mai avut-o.”.

Relatarea artistului a evidențiat modul în care Camelia l-a susținut în timpul unor momente extrem de dificile, inclusiv înainte și după intervenția chirurgicală. Crișan a mărturisit că, în timpul acestei perioade, relația lor a fost pusă la încercare, iar Camelia a dovedit că este alături de el nu doar cu vorbe, ci și cu fapte.

Cum s-au cunoscut Cătălin Crișan și Camelia

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere a unui prieten comun, iar atracția a fost instantanee. „A fost o treabă pe care nu am mai trăit-o așa. (…) Ne-am cunoscut la o zi de naștere a unui prieten comun. Ne-am văzut și plăcut. Fără vorbe, fără nimic. Ușor-ușor, ne-am transmis reciproc niște energii. E demonstrat că există energii care se atrag sau nu. La noi a fost reciprocă. Ceea ce se întâmplă de 11 luni… se întâmplă ceva ce nu am mai trăit.

I-am făcut cadou un inel. Nu de logodnă, unul care mi-a plăcut foarte mult. Nimic scump, fără diamante sau altceva. Ea, fiind un om pe picioarele ei, nu are nevoie de cadou scump de la nimeni. M-a impresionat bucuria – precum cea a unui copil! Și e un om de aproape 48 de ani. Plus că, la propriu, ne jucăm. Iubește animalele – ca și mine, are cățel. Avem foarte multe lucruri în comun pe care nu trebuie să le mai explicăm. Are o experiență de viață, o fetiță de 15 ani și jumătate. Deci, există o armonie fără cuvinte. Eu întotdeauna mi-am dorit o femeie să nu vorbesc cu ea, să înțeleagă fără a vorbi. Și se întâmplă. Și e reciproc”, a mai povestit artistul.

Recent, Cătălin Crișan i-a oferit Cămeliei un inel, un gest simbolic care a surprins-o și a adus o bucurie sinceră în viața ei. Artistul a subliniat că gestul nu a fost unul de logodnă, ci mai degrabă o expresie a sentimentelor sale profunde și a aprecierii față de partenera sa.

Această poveste de dragoste pare să fie una care îl completează pe Cătălin Crișan pe toate planurile, iar artistul vorbește despre o armonie fără cuvinte, bazată pe înțelegere reciprocă și simțirea energiilor pozitive. După două căsătorii și trei copii, Cătălin Crișan pare să fi găsit în Camelia o femeie care împărtășește aceleași valori și care îl susține necondiționat în călătoria sa personală și profesională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: