Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Cătălin Crișan oferă primele detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Cum se simte atistul după operația suferită

Fiica lui Cătălin Crișan oferă primele detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Cum se simte atistul după operația suferită

Cum se simte Cătălin Crișan după ce a fost operat?!

În urma unei intervenții chirurgicale complexe pentru o dublă hernie de disc laterală, Cătălin Crișan, îndrăgitul artist, se recuperează cu brio. Fiica sa, Daria Crișan, a oferit publicului detalii despre starea tatălui său și despre modul în care acesta se confruntă cu procesul de recuperare.

Daria Crișan a mărturisit că ea și tatăl său au decis să păstreze intervenția chirurgicală în secret până când vor vedea rezultatele. Fiica artistului este îngrijorată de sănătatea tatălui său și a dorit să ofere informații clare despre stadiul recuperării.

Daria Crișan a mărturisit cum se simte tatăl său

Daria a evidențiat importanța găsirii medicilor potriviți și a mulțumit echipei medicale care s-a ocupat de Cătălin Crișan. „Tatăl meu mi-a spus că urmează să se opereze, nu a ascuns nimic de mine. Este foarte important că a găsit medicii potriviți care și-au făcut foarte bine treaba.

El este un om extrem de rezistent la durere și a făcut față acestei perioade. Normal că am fost îngrijorată pentru că îmi doream să se simtă bine cât mai repede”, a declarat Daria.

Cătălin Crișan se recuperează după operația suferită

Fiica artistului a adăugat că procesul de recuperare după intervenția chirurgicală decurge favorabil. Cătălin Crișan, cu ajutorul sportului practicat de-a lungul vieții, se recuperează într-un ritm pozitiv și a depășit cu succes perioada critică post-operatorie.

„Pe el îl iubește Dumnezeu, acum e totul bine. Au trecut deja vreo trei luni de la intervenție. Ne-am văzut și atunci, în perioada cu operația, dar și recent.

Se recuperează foarte bine, cred că ajută mult faptul că a făcut sport la viața lui”, a mărturisit Daria, pentru Fanatik.

Cătălin Crișan, cunoscut pentru energia sa debordantă pe scenă, a explicat că operația era inevitabilă din cauza durerilor insuportabile și a dificultăților în deplasare. Cu toate acestea, artistul se bucură acum de o recuperare care îi permite să revină pe scenă. Deși încă este limitat din cauza operației, prestația sa scenică se axează în principal pe aspectul muzical, iar artistul speră că până la ziua sa de naștere în februarie va putea să se bucure și de puțină dans.

Cătălin Crișan a transmis mulțumiri personalului medical

Fanii și admiratorii au transmis mesaje de susținere și încurajare pentru Cătălin Crișan, exprimându-și recunoștința pentru transparența și sinceritatea cu care artistul și familia sa au gestionat această perioadă dificilă.

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc domnului doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri groaznice…

N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere (…) Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru ca a avut și are grija de mine!”, a transmis Cătălin Crișan, pe Facebook.

Cu Daria Crișan oferind asigurări despre recuperarea pozitivă a tatălui său și cu Cătălin Crișan având în vedere revenirea pe scenă, se conturează o poveste de speranță și perseverență în fața provocărilor de sănătate. Publicul așteaptă cu nerăbdare reluarea activităților artistice ale lui Cătălin Crișan, având încredere că energia sa caracteristică va străluci din nou pe scenele muzicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: