Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Dobrescu face primele declarații după despărțirea de Oana Radu. Motivele din spatele divorțului 

Cătălin Dobrescu face primele declarații după despărțirea de Oana Radu. Motivele din spatele divorțului 

Cătălin Dobrescu face primele declarații după despărțirea de Oana Radu. Motivele din spatele divorțului 

Cătălin Dobrescu face primele declarații după despărțirea de Oana Radu. Iată motivele din spatele divorțului !

Cătălin Dobrescu face primele declarații după despărțirea de Oana Radu

La doar câteva zile după ce Oana Radu a confirmat public despărțirea de Cătălin Dobrescu, fostul soț al artistei a decis să ofere primele declarații referitoare la această situație delicată. Cătălin Dobrescu a dezvăluit motivele care au condus la această hotărâre, detaliile privind împărțirea averii și, mai important, data la care cei doi vor semna actele de divorț.

Despărțirea celor doi a fost o surpriză pentru întreaga lume, mai ales pentru fanii care îi urmăreau cu atenție viața personală. Oana Radu, care dădea semne că relația lor nu mai funcționează, a confirmat recent că ea și Cătălin Dobrescu au decis să pună capăt căsniciei lor. Declarațiile ulterioare ale lui Cătălin Dobrescu aruncă lumină asupra situației și oferă o perspectivă mai detaliată asupra deciziei lor.

Motivele din spatele divorțului

Conform spuselor lui Dobrescu, decizia de a divorța a fost luată de comun acord, deoarece cei doi nu se mai înțelegeau și relația lor s-a deteriorat în ultimele luni. Fostul soț a dezvăluit că au încercat să facă relația să funcționeze, dar diferențele de opinie și modurile diferite de gândire au făcut ca acest lucru să fie imposibil.

„Din păcate am pus capăt acestei căsnicii. Cu părere de rău spun treaba asta. Nu suntem într-o situație foarte bună, dar din cauză că avem opinii diferite, gândim diferit, cred că e cea mai bună alegere pentru noi, amândoi. Avem gândiri diferite și atunci ajungem să nu ne mai simțim bine. Noi ne-am iubit foarte mult, am stat împreună foarte mult. Nu am ce să îi reproșez Oanei”, a declarat Cătălin Dobrescu, la Xtra Night Show.

Un aspect important al declarațiilor sale a fost clarificarea datei la care cei doi vor semna actele de divorț. Potrivit lui Dobrescu, acest moment va avea loc pe 4 decembrie, în decursul săptămânii viitoare.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: