Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruţă, scandal cu Cristina Spătar, în direct la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când prezentatorul „a luat-o tare” pe invitata lui

Cătălin Măruţă, scandal cu Cristina Spătar, în direct la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când prezentatorul „a luat-o tare” pe invitata lui

cristina-spatar-si-maruta

Cătălin Măruţă şi-a pierdut răbdarea cu invitata lui, Cristina Spătar, când aceasta a refuzat, practic, să intre în jocul cu sosurile şi întrebările de la celebra rubrică a emisiunii de la Pro TV.

Prezentatorul TV i-a explicat încă o dată care sunt regulile de la sosurile iuți. În ediția de vineri, 18 februarie, a venit rândul și artistei Cristina Spătar să participe la jocul din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cristina Spătar a refuzat jocul

Cântăreaţa i-a făcut viaţa un „calvar” lui Măruţă, în direct. Ea a a refuzat să răspundă la mai multe întrebări pregătite de producătorii emisiunii și a spus că nu înțelege despre ce e vorba, apoi s-a plâns că trebuie să mănânce iute. Înainte de a începe jocul, prezentatorul explică invitaților care sunt regulile. După ce i-a explicat încă o dată vedetei, aceasta l-a întrebat din nou ce are de făcut.

Mi-a zis că a înțeles, da?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe unul dintre colegii săi din emisiune. Cristina Spătar a reușit să-l scoată din sărite pe prezentatorul show-ului de la Pro TV.

„Stai puțin! Ia-mă încet! Da, o să zic, Mirko Maschio. Am recunoscut”, a răspuns, într-un final, Cristina Spătar la întrebarea „Ce fost partener ți-a oferit cele mai scumpe cadouri”.

Măruţă s-a dezlănţuit

A urmat ceva şi mai tare decât atât. Cristina Spătar a spus că nu se recunoaşte în nişte situaţii de viaţă prezentate în câteva întrebări, iar Măruţă a pus la îndoială documentarea realizată de colegii lui. Însă a contestat şi sinceritatea invitatei.

Băi, nene, zici că veniți la biserică aici, la spovedanie. Nu știți despre ce e vorba? Vă dăm link-uri să vedeți emisiunea, să știți unde veniți. Ai văzut că și eu sunt om, dacă tu ai spus că nu există, chiar dacă noi știam altceva, am rupt dracu întrebarea, că eu cred invitatul”, a răbufnit Cătălin Măruță.

Apoi, Cătălin Măruță i-a cerut Cristinei Spătar să numească trei defecte ale actualei soții a afaceristului Adrian Ionescu.

Nu a dat dovadă de fair-play, vorbește urât la adresa mea, și-a cădit o imagine pe spatele numelui meu și face asta în continuare. Poți să citești că nu mai pot să mai mănânc”, a fost răspunsul oferit de Cristina Spătar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: