Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu a rămas pieton. Sportivul a fost prins circulând cu viteză

Cătălin Moroșanu a rămas pieton. Sportivul a fost prins circulând cu viteză

GALERIE FOTO (5) Cătălin Moroșanu a rămas pieton

Cătălin Moroșanu a rămas pieton. Luptătorul a încălcat din nou legea! Moroșanu a rămas fără permis de conducere, fiind prins de oamenii legii conducând cu viteza peste limita legală în Buzău. Vedeta trebuie să plătească și o amendă!

Cătălin Moroșanu a rămas pieton. Sportivul a fost prins circulând cu viteză

Cătălin Moroșanu a rămas pieton. Miercuri, Cătălin Moroșanu nu a mai ținut cont de legea rutieră și a accelerat pe raza localității Limpeziș, județul Buzău. Acolo unde a și rămas fără permis de conducere! Autoritățile l-au tras pe dreaptă pe luptător, după ce a fost surprins de radar circulând cu 154 de km/h în afara localității. Astfel, Cătălin Moroșanu a rămas fără carnet pentru o perioadă de 90 de zile, și a trebuit să plătească și o amendă în valoare de 1305 lei pentru încălcarea regulilor de circulație. Nu este prima oară când sportivul se confruntă cu o situație de genul.

În luna aprilie, Moroșanu a rămas din nou fără permis de conducere. Evenimentul s-a produs la scurt timp după ce s-a întors de la Survivor România 2021. Atunci este el a fost tras pe dreaptă de polițiștii din Capitală, și a fost descoperit băut la volan. Vedeta avea 0,4 mg alcool pur în aerul expirat. Acum îi va fi și mai greu sportivului, mai ales că s-a mutat în București din motive profesionale. Trebuie să facă naveta București-Iași, pentru că soția și fiica lor au rămas acolo. „Eu merg în fiecare weekend acasă, mai stau și câte o săptămână. În 14 ani, mereu am fost tot plecat, eu sunt la București de atâția ani de zile, fac naveta Iași-București.”, spunea el.

Cătălin Moroșanu s-a mutat singur în București

Cătălin Moroșanu își va deschide o sală de lupte în Capitală, motiv pentru a fost nevoit să se mute departe de Iași, orașul în care locuiește alături de soție și fiica sa. Academia de sport îi va purta numele, iar cursanții vor putea să învețe multe stiluri de luptă. Pentru asta, Moroșanu a trebuit să se sacrifice și să stea departe de familia sa. Soția luptătorului este medic stomatolog și deține o clinică dentară în Iași, și nu și-a putut însoți partenerul de viață în București. ”Îmi doresc să deschid o sală de kickbox. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici.

Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo. Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală”, declara Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu a participat la Survivor România 2021, făcând parte din echipa Faimoșilor, alături de Jador, Amna, Alexandra Stan, Zanni, Culiță Sterp și mulți alții. Din păcate, sportivul a fost nevoit să părăsească concursul după ce s-a accidentat pe teren.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: