Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu, despre rolul de tată. Cum se înțelege luptătorul de K1 cu fiica sa, Natalis

Cătălin Moroșanu, despre rolul de tată. Cum se înțelege luptătorul de K1 cu fiica sa, Natalis

GALERIE FOTO (5) Cătălin Moroșanu, despre rolul de tată.

Cătălin Moroșanu, despre rolul de tată. Luptătorul de K1 se poate mândri cu familia sa minunată. Fostul concurent de la Survivor România 2021 vorbește foarte rar de fiica sa, Natalis, în vârstă de 11 ani. Recent,Cătălin Moroșanu a vorbit despre relația pe care o are cu aceasta, mărturisind că este un tată autoritar.

Cătălin Moroșanu, despre rolul de tată. Cum se înțelege luptătorul de K1 cu fiica sa, Natalis

Cătălin Moroșanu, despre rolul de tată. Luptătorul de K1 se iubește de mulți ani cu Georgiana, împreună cu care are o fiică. Cei doi s-au cunoscut când aveau 17 ani, pe Internet. Deși au întâmpinat multe greutăți materiale, Georgiana și Cătălin au rezistat, iar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă. Deși este cunoscută de toți românii, puțini știu că sportivul are o fiică de 11 ani, Natalis.

Cătălin vorbește rar despre aceasta, dar recent a făcut dezvăluiri suprinzătoare despre relația pe care o are cu fiica sa. Luptătorul de K1 a declarat pentru Viva că cel mai emoționant moment din viața sa a fost venirea pe lume a fiicei sale. A fost un moment emoționant. „Când am văzut-o prima oară și am observat că avea părul roșcat, am spus că este a mea. Ne înțelegem foarte bine. Își dorește să petreacă mai mult timp cu mine, pentru că eu sunt plecat pe perioade mai lungi. Cred că atunci când revin acasă sunt ca o noutate pentru ea”, a spus Catalin.

De asemenea, Cătălin Moroșanu a declarat că este un tată mai autoritar, pe când soția sa, Georgiana este mai permisivă. Cel mai mare regret al sportivului în ceea ce o privește pe fiica sa, este că nu a petrecut mai mult timp cu ea. Potrivit lui Moroșanu, în momentele grele le cere părera celor mai dragi oameni din viața lor. „În momentele grele alături de mine sunt antrenorul meu, Mihai Constantin, care-mi este ca un tată, părinții mei, fratele meu, care este foarte pragmatic și îmi spune unde greșesc, și nu în ultimul rând soția mea, a cărei părere este cea mai importantă pentru mine”, a mai spus sportivul.

Cum este Cătălin Moroșanu în timpul liber

Cătălin Moroșanu s-a comportat ca un adevărat lider în competiția Survivor România 2021. Acesta le-a fost mentor colegilor săi, reușind să-i încurajeze la fiecare bătălie. Întrebat cum este în timpul liber, Moroșanu a spus că îi place să citească, dar și să se joace pe calculator. „Îmi place să citesc, pentru că sunt implicat în partea politică și am dorit să mă dezvolt și să cunosc și mai multe lucruri. Dacă am timp, mai joc un joc de strategie pe calculator. Îmi place să mă întâlnesc cu prietenii. Sunt un om normal”, a declarat Morosanu pentru aceeasi sursa.

Cătălin Moroșanu se consideră un bărbat norocos, având-o alături de soția sa, Georgiana. Sportivul a povestit într-un interviu cum a cunoscut pe mama fiicei sale. „Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi.

Ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul.Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine”, declara Cătălin Moroșanu în 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: