Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu a recunoscut chiar înainte de plecarea la Survivor All Stars. Care este cea mai mare frică a sa

Cătălin Moroșanu a recunoscut chiar înainte de plecarea la Survivor All Stars. Care este cea mai mare frică a sa

Ce avere are Cătălin Moroșanu! Fostul concurent de la Survivor România a declarat tot

Cătălin Moroșanu, pugilistul român renumit, se numără printre concurenții echipei Faimoșilor în competiția Survivor România All Stars 2024. Înainte de a porni în aventura din Republica Dominicană, Moroșanu a dezvăluit care este cea mai mare teamă a sa și cum se pregătește pentru acest show de supraviețuire.

A simțit dorința de o nouă provocare

Într-un interviu recent, Cătălin Moroșanu a explicat motivele care l-au determinat să accepte o nouă participare la show-ul Survivor. El a subliniat că are nevoie de o nouă provocare și de un „restart” în viața sa. Moroșanu vede competiția Survivor ca o modalitate de a se descoperi pe sine din noi perspective și consideră că această provocare All Stars îi va oferi oportunitatea de a evolua. El a amintit că experiența sa anterioară la Survivor l-a ajutat să se redescopere și să realizeze multe lucruri importante.

Sincer să vă spun, am nevoie de o nouă provocare, am nevoie de un nou restart. Îmi doresc foarte mult să mă repar din anumite puncte de vedere și cred că cea mai bună cură de a te descoperi pe tine însuți este această provocare Survivor. Eu am mai fost la o ediție și acolo m-am redescoperit pe mine și am putut să realizez foarte multe lucruri și consider că și această provocare All Stars va fi pentru mine un nou pas către evoluție.”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul emisiunii de pe PRO TV.

Luptătorul a avut o pregătire fizică riguroasă

Moroșanu a vorbit și despre modul în care s-a pregătit din punct de vedere fizic pentru competiția de supraviețuire. Acesta a menționat că a urmat antrenamente specifice kickboxing-ului, de forță și a realizat pregătiri specifice pentru Survivor. Determinarea sa de a intra în formă este evidentă, el exprimându-și dorința de a evita repetarea erorii din trecut, când nu se afla în cea mai bună condiție fizică și asta îi afecta performanța în competiție.

Fizic mă pregătesc. Fac antrenamente de kickboxing, de forță și antrenamente specifice Survivor. Îmi doresc foarte mult să intru în formă. Ultima oară când am fost, cel puțin în prima lună, aveam o burtă… dacă înotam rămâneam ultimul. Acum vreau să fiu în formă, vreau să fac o figură frumoasă. Nu vreau să mai fiu ultimul din curtea școlii, vreau să fiu țiplă pe sprint și pe alergare.”, a dezvăluit concurentul din echipa Faimoșilor.

Care este teama cea mai mare a lui Moroșanu

Cea mai mare teamă a lui Moroșanu în această competiție este legată de posibilitatea dezamăgirii. El se teme că ar putea avea așteptări de la anumite persoane și că în timpul concursului s-ar putea întâmpla ceva care să îi dezamăgească. De asemenea, sportivul își exprimă frica de a suferi accidentări, având în vedere problemele sale anterioare la genunchi. Cu toate acestea, el este hotărât să depășească aceste temeri și să facă tot posibilul pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Conviețuirea va fi dificilă. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu fiu dezamăgit pentru că s-ar putea să am așteptări de la anumite persoane și s-ar putea ca în concurs să se întâmple ceva. E singura mea temere dacă e să spun sincer. Îmi e frică și să nu mă accidentez pentru că am probleme cu genunchiul și trebuie să fiu foarte atent. (…) Astea sunt cele două frici, în rest știu la ce mă înham. Știu care sunt condițiile acolo. Sper să fie cât mai multe probe ca să treacă timpul foarte repede.”, a concluzionat Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: