Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu a vorbit despre divorțul de soție. „Nu aveam să îți ofer nimic”

Cătălin Moroșanu a vorbit despre divorțul de soție. „Nu aveam să îți ofer nimic”

Cătălin Moroșanu, despre rolul de tată.

În ultima perioadă au tot apărut zvonuri despre un posibil divoț între Cătălin Moroșanu și soția sa. Luptătorul a vorbit abia acum despre divorț pentru a lămuri situația. Ce a spus Cătălin Moroșanu.

Divorțează sau nu Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu s-a săturat să tot audă zvonuri despre un posibil divorț, așa că a decis să pună punct acestui subiect. Luptătorul are o căsnicie de 18 ani alături de soția sa. Cei doi au împreună o fetiță minunată. Cătălin Moroșanu neagă cu vehemență zvonurile despre divoț, ba mai mult a publicat un mesaj adresat soției sale.

Ai fost alaturi de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam sa iti ofer nimic material, faceam impreuna naveta cu trenul, locuiam in caminele de la Vladimirescu si singura distractie pe care ne-o permiteam era sa ne plimbam de mana in Copou.

Cand ti-am povestit despre visul meu, ai fost alaturi de mine din prima clipa. Cand nu aveam nimic, tu aveai grija sa fiu pe drumul bun. Cand ma intorceam obosit de la antrenamente, erai alaturi de mine. Cand pierdeam un meci, tu imi bandajai ranile. Indiferent de timp si timpuri, ai fost in dreapta mea. Mi-ai daruit o comoara, pe Natalis, si m-ai sustinut in fiecare secunda. Acum, cand am totul, eu sunt in continuare fericit ca te am pe tine. Te iubesc!„, a scris Cătălin Moroșanu.

Neînțelegeri în familia Moroșanu din cauza absenței lui Cătălin

În trecut, Cătălin Moroșanu a povestit că plecările sale au fost un motiv de ceartă cu soția sa. Cătălin Moroșanu și Georgiana formează un cuplu de mai bine de 19 ani. Cei doi sunt o familie model, dar în trecut au mai existat probleme. Motivul ar fi fost perioada în care Cătălin Moroșanu a devenit celebru și acesta era nevoit să fie foarte absent din viața de familie.

Cu timpul, cei doi au reușit să găsească un echilibru deoarece Cătălin este nevoit să se împartă între Iași și București. Cei doi trăiesc în Iași, acolo unde Georgiana are o clinică de stomatologie, dar luptătorul este nevoit să fie mereu la București prin prisma carierei sale. Cătălin Moroșanu a mărturisit că au reușit să găsească un echilibru deoarece cei doi își doresc să petreacă cât mai mult timp în familie, alături de fetița lor.

Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem. (…) Pornesc mereu de la faptul că petrecem foarte puțin timp împreună, că nu mergem în vacanțe mai des, că nu stau cu Natalis mai mult.

Dar cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași, și viața mea se împarte între cele două orașe. Dar mă înțelege și mă susține. Georgiana are afacerea ei, o clinică stomatologică, în Iași, eu vin des la București, dar reușim să găsim un echilibru.„, a povestit Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: