Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu a vorbit despre prețul succesului. Ce probleme i-a adus faima în căsnicie: „Soția mea a suferit cel mai mult”

Cătălin Moroșanu a vorbit despre prețul succesului. Ce probleme i-a adus faima în căsnicie: „Soția mea a suferit cel mai mult”

GALERIE FOTO (5) Cătălin Moroșanu a vorbit despre prețul succesului

Cătălin Moroșanu a vorbit despre prețul succesului. Luptătorul K1 a vorbit despre faima și celebritatea care i-au adus o serie de probleme în căsnicie. Cătălin Moroșanu a mărturisit că soția sa a fost nemulțumită de faptul că el lipsea foarte mult de acasă.

Cătălin Moroșanu a vorbit despre prețul succesului. Ce probleme i-a adus faima în căsnicie: „Soția mea a suferit cel mai mult”

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai iubiți sportivi de K1, iar de-a lungul anilor a participat la numeroase emisiuni TV. Deși a devenit celebru, Cătălin Moroșanu a declarat că s-a confruntat cu numeroase probleme în căsnicia cu Georgiana. Sportivul a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, unde a vorbit despre dezavantajele faimei. În 2010, Cătălin Moroșanu a câștigat Dansez pentru tine, iar din acel moment mulți români au știut cine este este. Celebritatea avea să-i aducă o serie de probleme, în special în căsnicia cu soția sa. Conform acestuia, Georgiana este nemulțumită de faptul că sportivul era mai mereu plecat. Întrebat dacă i s-a urcat faima la cap, Moroșanu a vorbit despre efectele pe care faima le-a avut în viața lui.

„Ehee… de câte ori.. E clar că mi s-a ridicat și cred că oricine ajunge celebru, la un moment, dat, nu își mai dă seama ce se întâmplă în jurul lui. Într-adevăr soția mea a suferit cel mai mult din acest motiv.Țin minte că ea avea 16 ani atunci când ne-am cunoscut și a spus: Tu ce vrei să faci în viață? Eu vreau să ajung polițist, avocat, și ea la 16 îmi spune: Aș vrea să fiu fericită(…) Există un preț al celebrității, există dezamăgire, există suferință.Am luat-o de multe ori razna și recunosc. Sunt om și cu bune și cu rele și am avut momente când celebritatea m-a schimbat în rău ”, a mărturisit Cătălin Moroșanu, în platoul Kanal D.

Cătălin Moroșanu, despre efectele faimei în cariera de sportiv

Cătălin Moroșanu a vorbit în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre efectele faimei asupra carierei de sportiv. Luptătorul s-a bucurat de un succes imens, după aparițiile la TV, iar acest lucru i-a adus câștiguri și în cariera de sportiv. Cu toate astea, Moroșanu susține că deși există o relație de cauzalitate, o persoană nu poate fi și sportiv de top și vedetă tv în același timp. Sportivul este căsătorit cu Georgiana de mulți ani, iar împreună au doi copii, o fetiță și un băiat. În urmă cu câteva zile, Moroșanu și-a botezat fiul.

„ Este! Nu poți să fii un sportiv de top și în același timp să fii și vedetă TV. Chestia asta eu am îmbinat-o. În 2010 am câștigat Dansez pentru tine, iar după ce am câștigat toate babele mă cunoșteau. Pentru mine a fost un șoc!Nu ai cum să le ai pe toate. Dacă mă concentram mai multe pe partea sportivă poate eram mai bun ca în acest moment, dar a contat foarte mult și partea financiară. Nu poți să faci performanță fără să ai un sponsor și sponsorul plătește sportivul respectiv în funcție de ce imagine are și cât de solvabil este pe piață.
Deci e o întreagă cauzalitate și trebuie să fim conștienți. Să faci performanță este foarte greu și ai nevoie de sprijin financiar, iar în România nu e chiar așa mare acest sprijin financiar”, a explicat el, la „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: