Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu clarifică zvonurile legate de divorț. Cei doi aniversează 19 ani de căsnicie

Cătălin Moroșanu clarifică zvonurile legate de divorț. Cei doi aniversează 19 ani de căsnicie

Cătălin Moroșanu este o figură foarte îndrăgită în showbizul românesc, iar publicul îl urmărește cu mare interes ori de câte ori își face apariția pe micile ecrane. Sportiv de performanță, concurent la diferite competiții televizate și politician, a reușit să câștige inima oamenilor din jurul său, mai ales cu firea sa foarte sinceră și deschisă. Familia sa nu a fost niciodată subiect de discuție în presă, însă în ultimele săptămâni au circulat zvonuri conform cărora el și soția sa ar divorța. Acum, vedeta a oferit primele declarații în legătură cu acest subiect.

Dacă putem să spunem cu certitudine un lucru despre Cătălin Moroșanu, acela este că are o familie deosebit de frumoasă. Chiar dacă soția și fiica lui au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, acest lucru nu a însemnat că sportivul nu s-a mândrit ori de câte ori a avut ocazia cu ele. Este un soț și un tată mândru, iar Georgiana și Natalia se bucură de toată iubirea lui.

Povestea de dragoste dintre Cătălin și Georgiana a început acum mai bine de 19 ani, pe când sportivul era abia la început de drum. Au trecut unul alături de celălalt printre cele mai grele momente din viață, au crescut împreună, iar acum se bucură de o viață minunată. După multe sacrificii, au parte de toate lucrurile pe care și le-au dorit.

Având în vedere aceste lucruri, este greu să credem că familia lor s-ar putea destrăma într-o zi. Totuși, cum tot mai multe cupluri din lumea mondenă s-au destrămat în ultimul an, sportivul și partenera sa au intrat în atenția presei după ce acesta s-a mutat la București singur, în timp ce Georgiana și micuța Natalia au rămas la Iași, unde au o casă foarte frumoasă.

Se pregătește cu adevărat Cătălin Moroșanu de divorț?

Ei bine, nu e niciun motiv de îngrijorare în ceea ce privește familia lui Moro’, după cum îl alintă cunoscuții. Motivul pentru care și-a schimbat domiciliul a fost unul legat de cariera sa, și anume că și-a deschis propria academie sportivă. Soția lui, în schimb, a fost nevoită să rămână în Iași, deoare acolo are propriul cabinet stomatologic.

Intrigat de cele scrise despre viața sa personală, Cătălin Moroșanu a oferit câteva declarații despre situația prezentă dintre el și soția sa. Se iubesc la fel de mult ca întotdeauna, iar el nu are de gând să renunțe vreodată la femeia care l-a susținut și l-a ajutat în cele mai grele momente din viața sa.  Chiar dacă presa va continua să scrie despre alte asemenea subiecte, situația dintre el și Georgiana nu se va schimba prea curând.

„Eu cu soția mea avem o relație de 19 ani. Făceam împreună naveta cu trenul, stăteam la 18 kilometri de Iași și veneam cu trenul. Împreună am stat în căminul de studenți, împreună am stat în chirie, împreună ne-am făcut casa de la Iași. Împreună am făcut foarte multe lucruri. Într-adevăr mai ieșeam în cluburi cu băieți, cu fete, și automat apărea «Uite ce face, vorbește cu persoana respectivă, uite ce se întâmplă». Presa abia așteaptă să vină cu totul felul de titluri scandaloase. Nu s-a pus niciodată problema să divorțăm”, a declarat sportivul pentru gsp.ro.

Cătălin Moroșanu vrea să fie tată din nou

Și dacă încă mai există voci care afirmă că Georgiana și Cătălin Moroșanu se pregătesc de divorț, una dintre cele mai mari dorințe ale sportivului va risipi orice dubiu legat de familia lor. Acesta a declarat la scurt timp după ce s-a întors de la „Survivor România” că visează să devină tată pentru a doua oară, iar soția lui îl susține în totalitate.

„Natalis să crească mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețile împreună. Mă gândesc să fiu tătic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele visuri, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a povestit vedeta în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: