Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu s-a îmbogățit din show-urile TV. Câți bani a făcut sportivul

Cătălin Moroșanu s-a îmbogățit din show-urile TV. Câți bani a făcut sportivul

Ce job a avut Catalin Morosanu inainte de a fi sportiv

Cătălin Moroșanu s-a îmbogățit din show-urile TV. Cătălin Moroșanu este cunoscut în lumea publică drept un sportiv de performanță. Însă, de-a lungul timpului a avut și apariții TV din care a câștigat sume frumoase de bani. Momentan, Moroșanu face parte și din emisiunea ”Survivor România.”

Cătălin Moroșanu s-a îmbogățit din show-urile TV

Cătălin Moroșanu s-a îmbogățit din show-urile TV. De-a lungul timpului, Cătălin Moroșanuj a participat la numeroase emisiuni de divertisment de unde a câștigat sume frumoase de bani, mii de euro. Cătălin Moroșanu este acum și concurent la competiția ”Survivor România”, de la Kanal D.

”Dansez pentru tine”, ”Ferma” ”Poftiţi pe la noi (Nea Marin”, ”Ultimul Trib Madagascar” sau ”Asia Express”, sunt emisiunile de unde Moroșanu a avut de câștigat mii de euro. Din declaraţia de avere pe care a publicat-o înainte a candidata pentru funcția de consilier local în Galaţi din partea PNL, post ocupat până acum în Iaşi, reiese că pentru aparițiile sale TV, Moroșanu a fost răsplătit cu  70.000 de euro în perioada 2019-2020. Mai mult, Moroșanu a câștigat și 100.000 de euro, din competițiile sportive, informează playtech.ro

În  emisiunea Ferma de la PROTV, Cătălin Moroșanu a avut parte de o experiență pe cât de memorabilă, pe atât de grea. Acolo, spune, el lipsa hranei era o adevărată problemă, din cauza căreia mai apăreau și altercații.

”Să știi că a fost o experiență interesantă, dar sunt niște chestii care nu au fost date la TV, cum ar fi faptul că nu ne ajungea mâncarea. Frate… muream de foame acolo! Din cauza asta apăreau divergente. Mai aveam discuții că nu ne convine aia, ba aia. Primele zile credeam toți că este o joacă, dar, la scurt timp, nu a mai fost așa. Chiar dacă sunt luptător mi-a fost mai greu pentru că eu am o alimentație specială”, a dezvăluit Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, în echipa ”Faimoșii” de la ”Survivor România”

Cătălin Moroșanu are 36 de ani și acum se bucură de nouă experiență din care o să câștige bani la fel de frumoși, ”Survivor România”. Acolo se află în junglă, în Republica Dominicană și facde parte din echipa ”Faimoșilor.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: